Fantacine.com

Eddike & Honning behandling for Hyperhidrosis

Eddike & Honning behandling for Hyperhidrosis


Hyperhidrosis er en tilstand, der forårsager en person til overdrevent svede. Flere behandlinger er tilgængelige for folk, der lider af hyperhidrosis. En behandling mulighed er en helt naturlig blanding af eddike og honning.

Om Hyperhidrosis

De fleste mennesker sved fordi kroppen forsøger at køle af sig selv, men dem med hyperhidrosis sved ukontrollabelt selv når deres kropstemperatur ikke behøver at stabilisere sig. En overaktiv sympatiske nervesystem er ansvarlig for hyperhidrosis. Den mest almindelige form for denne betingelse er palmar hyperhidrosis, som forårsager svedig palmer.

Eddike og Honning behandling

En naturlig behandling for hyperhidrosis kræver en person til at forbruge 2 tsk. honning og 2 tsk. eddike tre gange om dagen. Det menes af nogle at disse to ingredienser kan holde sved fra udskille fra svedkirtlerne.

Andre anbefalinger

Tage et bad hver dag hjælper med at regulere kroppens temperatur, så det ikke føler behov for at køle af sig selv i løbet af dagen. Drikke mere end otte glas vand om dagen kan også hjælpe med at sænke kroppens temperatur. Eftersom overdreven sved kan føre til hudproblemer, foreslås det, at dem med hyperhidrosis løsthængende tøj og ændre deres sokker og skjorter et par gange om dagen.


        

Udgiv min kommentar