Fantacine.com

Virkningerne af Drugs & amp; Alkohol på Youth Atleter

Virkningerne af Drugs & amp; Alkohol på Youth Atleter

Unge atleter kan trækkes til stoffer og alkohol til en række forskellige årsager. Hvis du er en atlet, kan du ønsker at lindre din stress eller tage brodden presset til at vinde. Du ønsker måske at se cool eller passe ind. Du kan selv ønsker at genskabe den høje, du får fra at konkurrere og vinde. Uanset årsagen, narkotika og alkohol kan have en ødelæggende effekt på din præstation, både på og uden for banen.

fysiske konsekvenser

Selv en lille mængde alkohol kan påvirke træning og ydeevne. Et par drinks kan ophæve en træningssession, ifølge Kontoret for Rusmiddelforskning Uddannelse på Notre Dame Universitet. Alkohol reducerer din udholdenhed og proteinsyntese vigtigt for muskelfylde sund. Narkotika og alkohol påvirker din søvn cyklus og mindske produktionen af ​​væksthormon HGH. Populære stoffer som ecstasy kan føre til lever- og hjertesvigt og forstyrre din krops evne til at styre interne temperatur.

psykiske følger

Peak ydeevne er afhængig af din evne til at lære nye skuespil og strategier og huske færdigheder-forbedre teknikker. Ifølge kontoret for Rusmiddelforskning Education, er hukommelsen reduceres betydeligt, når du bruger narkotika eller alkohol. Derudover stofmisbrug spiser i din motivation, hvilket fører til nedsat lyst til at konkurrere. Du kan endda falde ud af sporten du engang elskede. Stof- og alkoholbrug i løbet af ungdomsårene øger din risiko for at udvikle en afhængighed. Anvendelse af inhalation kan føre til hjerneskade. Kronisk misbrug af piller kan føre til depression, mens marihuana brug har været forbundet med indlæringsvanskeligheder.

Retlige og sociale konsekvenser

Juridisk set kan skolerne administrere tilfældige dopingtest til børn, der deltager i fritidsaktiviteter såsom sport, ifølge National Institute on Drug Abuse. Mange skoler har sådanne narkotika-test politikker i håb om at forhindre unge stofmisbrug eller fange det tidligt. Når stoffer er fundet i din besiddelse, du står over juridiske konsekvenser, der kan ikke kun tage dig ud af spillet, men også føre til indespærring. Behandling, i mellemtiden, kan kræve en langsigtet indlæggelse ophold.

Forebyggelse

Forældre spiller en væsentlig rolle i at undervise børn om farerne ved narkotika og politiarbejde deres adfærd, ifølge Scott Rådgivning, en online rådgivning service. På samme tid, kan trænere styrke konsekvenserne af stof- og alkoholmisbrug ved at skabe en positiv hold kultur og hjælpe atleter, der viser tegn på stress. Coaches nødt til at fastsætte regler om stofmisbrug og gøre atleter lider konsekvenser, når de er fanget ved hjælp af. Forældre og trænere også nødt til at tjene som rollemodeller og overveje deres egen alkohol og stofmisbrug, og hvordan det påvirker atleternes holdninger.


        

Udgiv min kommentar