Fantacine.com

Hvordan laver Ionic Detox fodbad

En ionisk detox fodbad er en fod spa bruges til at rense din krop af toksiner ved at trække giftstoffer ud af dine fødder. Processen er meningen at ionisk og magnetisk trække giftstoffer ud af kroppen. Efter at have placeret fødderne i fodbad i flere minutter, er de ioniske fodbad formodes at trække giftstoffer ud i vandet, hvor du kan se de giftstoffer, der er trukket ud som det fremgår af vandet skifter farve og "floaties" vises. Der er meget uenighed om, hvorvidt disse ioniske fodbad virkelig arbejde. Mange mennesker tror, ​​at vand forandringer farve og "floaties" vises på grund af de mineraler og kemikalier, der allerede findes i vandet.

Instruktioner

1 Sæt den ene ende af hver ledning til et krokodillenæb. Disse krokodillenæb kan købes på de fleste håndværk levering butikker.

2 Fastgør krokodillenæb til hver af de skeer, skaber to separate tilslutninger. Det anbefales af nogle, at du kun bruger stål skeer rustfrit, da rustfrit stål er bedst til at udføre det lave niveau af elektricitet, der anvendes i den ioniske detox fodbad.

3 Tilføj 1/2 tsk. havsalt og nok varmt vand til at dække foden til hver af de to skåle. Dette bør være omkring 3 inches vand i hver skål. Sørg skålene er store nok for dig at sætte hver af dine fødder ind.

4 Fastgør en af ledningerne til den positive terminal på 9-volt batteri. Sæt den anden ledning til den negative terminal på 9-volt batteri.

5 Placer den positivt ladede skeen ind i en af de skåle med saltvand. Placer negativt ladet skeen i den anden skål med saltvand.

6 Placer en af dine fødder i positivt ladede skål med vand og den anden fod ind i negativt ladede skål med vand. Lad dine fødder i den ioniske detox mund bad i mindst 10 minutter. I omkring 2 eller 3 minutter, bør du være i stand til at se vandet begynder at skifte farve, og små partikler skal vises flyder rundt i vandet (floaties).

TIPS

  • Forsøg ikke at samle en ionisk detox fodbad med en direkte strøm fra din husstand strømforsyning; dette udgør en trussel for øjeblikkelig og dødbringende elektrisk stød. Den lave spænding 9-volt batteri producerer meget lidt elektrisk ladning, og de fleste mennesker siger, at de føler sig kun en lille masserende fornemmelse under behandlingen. Brug ikke nogen form for ionisk detox fodbad, hvis du har nogen form for hjerte arytmi eller bruge en pacemaker eller defibrillator, medmindre du tjekke med din læge først.

        

Udgiv min kommentar