Fantacine.com

Sådan fjernes Plantar vorter på Home

Sådan fjernes Plantar vorter på Home


Selvom de ikke er skadelige, kan plantar vorter være smertefulde og ubehagelige at se på. Begge disse faktorer kan forårsage en stor stress for dem ramt dem. Fodvorter kan være særligt smertefuldt, fordi de er på bunden af ​​fødderne, med et stort tryk påført dem hele dagen. Der er mange over-the-counter retsmidler for fjernelse af fodvorter, men før du bruger en masse penge teste dem ud prøve en løsning du kan finde i dit køkken: æble cider eddike.

Instruktioner

1 Soak din berørte fod i en fod bassin fyldt med varmt vand i 5 minutter. Tøm vand og fylde foden bassin med lunkent æble cider eddike. Du behøver kun nok til at dække fodvorte området. Soak vorten i eddike i 15 minutter.

2 Fjern foden fra æble cider eddike i blød og blidt pat det tørre. Læg håndklædet straks til side for at blive vasket.

3 Sæt nogle vaseline på huden omkring vorten, men ikke på selve vorten. Den vaseline vil hjælpe med at beskytte den sunde hud nær vorten fra enhver barsk behandling.

4 Tag neglefil og meget forsigtigt gnide frem og tilbage på vorte området for ikke mere end 30 sekunder. Du ønsker ikke at bryde vorte åben. Du ønsker blot at ru toppen af ​​det, så eddike vil være i stand til at dybt suge ind i det berørte område.

5 Sæt nogle æble cider eddike på et sterilt vat og tryk på vat mod vorten. Dette kan stikke til en anden, men det vil stilne af.

6 Dæk vat med en selvklæbende bandage og fastgør det på plads. Hvis du stadig vil gå rundt, kan du tilføje mere sikkerhed til bandage og vat ved at dække det med nogle gaffatape.

7 Lad vat på hele dagen, hvis det er muligt. Hvis det ikke er muligt at bære æblecidereddike behandling i løbet af dagen, kan du sætte den på i aften og slid i seng natten over. Den hurtigste helbredende tid vil komme, hvis du kan gøre behandlingen to gange dagligt (en gang om morgenen og en gang om aftenen).

8 Hold øje med vorte til mørkere fra inden for 3 dage til 2 uger. Som det gør, vil det stige op til overfladen af ​​huden og derefter falde af sig selv.

9 Gentag trin 3 til 8 for en uge efter vorten er faldet af. Dette vil hjælpe med at forhindre vorte fra dukke op igen.

TIPS

  • Vask hænderne grundigt efter behandling plantar vorter.
  • Undgå at ridse eller ru op huden omkring plantar vorte, da dette kan give bagslag og forårsage viruset at sprede sig. Del ikke håndklæder, sko eller sokker, når du har en fodvorte.

        

Udgiv min kommentar