Fantacine.com

Zink Picolinate for Acne

Zink Picolinate for Acne


Som infektion fighter, zink picolinate hjælpemidler i helbredelsen af ​​væv og hjælper med reguleringen af ​​DNA-syntese og hormoner, ifølge acne-skin-care-guide.com. Zink kan også bidrage til at forhindre ardannelse og hjælper kroppen til at modstå inflammation og infektion.

Baggrund

Nogle af kilderne til mineralet zink forekommer naturligt i fødevarer, vi spiser, såsom ærter, bønner, æg, fjerkræ, solsikkekerner, fuldkorn, mejeri og magert oksekød, i henhold til acne-skin-care-guide.com. Undersøgelser har knyttet dårlige spisevaner, såsom en høj fast fødeindtagelse, at medvirkende faktorer i zink mangler, som kan føre til acne og andre hudsygdomme. Tillægget zink picolinate hjælper kroppen, hvis naturlige kilder til zink er ikke tilgængelige.

Udvikling af Acne

Udviklingsmæssige perioder i et menneskes liv, såsom pubertet, graviditet og overgangsalder hvorunder hormoner svinger, kan forårsage talgkirtlerne til at blive overaktiv, i henhold til acne-skin-care-guide.com. Overskydende olie, også kendt som sebum, kan tilstoppe porerne, fældefangst snavs og døde hudceller, hvilket resulterer i manifestationen af ​​acne. Zink picolinate er en fælles behandling for denne tilstand.

Zink Behandling Indikatorer

En zinkmangel kan svække immunsystemet, hvilket gør det vanskeligt for kroppen at bekæmpe infektioner og bakterier ifølge den acne-skin-care-guide.com. Ved at regulere hormon produktion og styrke immunsystemet, kan zink picolinate hjælpe med at bekæmpe dannelsen af ​​acne. Zink picolinate er et zinksalt, der er biologisk aktiv. Zink picolinate måske skal tages for en til to måneder, før en reduktion i tilbagefald af acne er bemærket i henhold til health911.com. Let absorberes af kroppen zink picolinate kan tages internt, ved måltiderne, eller anvendes topisk.

typer

Zink picolinate, zinkacetat, zinkgluconat, zinkoxid, zink- monothionine og zinksulfat er blot nogle af de former for zink ifølge acne-hud-pleje-guide. Der har ikke været nogen undersøgelse, der viser en af ​​disse typer af zink klarer sig bedre end de andre. Ved brug af zink acne behandling, selvom det er over-the-counter, er det stadig bedst at tale med en hudlæge eller en læge om den korrekte regime.

Bivirkninger

Zink picolinat har også en tendens til at hæmme kobber optagelse i kroppen ifølge acne-skin-care-guide.com. Fordi en kobbermangel kan føre til andre sundhedsproblemer, bør dagligt kobber indtag øges, hvis du er på en zink supplement regime. Ifølge health911.com, ville det bedste forhold mellem kobber og zink være 1 mg kobber til hver 15 mg zink. Hvis der tages mere end 15 mg zink pr dag for en længere periode, bør en læge konsulteres, da dette kan øge risikoen for interferens med kobber absorptionen.


        

Udgiv min kommentar