Fantacine.com

Sådan holder falske tænder Hvid

Falske tænder har brug for daglig pleje ligesom naturlige tænder. Holde falske tænder hvide kan være vigtigt for udseende årsager, men den vigtigste grund til at holde falske tænder hvide er for sundheden. Dirty falske tænder kan føre til mund infektioner og sætte de resterende naturlige tænder eller tandkød i fare.

Instruktioner

1 Brush falske tænder for at holde dem hvide. Falske tænder skal børstes dagligt, ligesom naturlige tænder. Brug en tandbørste, neglebørste eller anden blød børste og sæbe eller opvaskemiddel. Skyl dem grundigt, før du placerer dem tilbage i munden.

2 Soak gebis. En gang om ugen, sættetid falske tænder i en falsk tandrensning løsning. Disse produkter dræbe bakterier, der forårsager infektioner og gulfarvning af tænder. Det bedste tidspunkt at suge falsk tænder er natten over.

3 Brug eddike til at fjerne calculus. Calculus er en koncentration af mineralsk salt, som vende falske tænder fra hvid til gul. Når calculus opbygger, sættetid de falske tænder i en opløsning af halv eddike og halv vand.

4 Tag falske tænder ud på natten. Placer tænderne i en kop vand til at rense dem, mens du sover.

5 Skyl falske tænder med vand. Hold falske tænder under vandhanen for at rense dem efter at have spist for at fjerne madrester fra dem og holde dem hvide. Madrester partikler kan føre til calculus.

6 Mikroovn falske tænder. Hvis du har et komplet sæt af falske tænder, der ikke indeholder metaldele, microwaving dem hjælper med at holde dem hvide. De mikrobølger bekæmpe bakterier i vand, rengøringsmidler undlader at fjerne. Placer de falske tænder i din rengøring løsning og mikroovn i to minutter.


        

Udgiv min kommentar