Fantacine.com

Hvordan skal tjekkes dit drikkevand på Home for elementer

Hvordan skal tjekkes dit drikkevand på Home for elementer


De fleste af amerikanske beboere bruger vand fra et offentligt system, der udsteder årlige rapporter om sin overordnede vandkvalitet og eventuelle bemærkelsesværdige forureninger. Desværre kan disse udbredte tests kun give et big-billede indikation af vandkvaliteten. Ifølge Environmental Protection Agency, hvis dit vand kilde er privat eller du har bemærket nogen af ​​en håndfuld forurenende-vejledende symptomer, måske på et bestemt vandhane i dit hus, skal du foretage hjem tests for at indsamle data på din egen at sikre optimal smag og sundhed i dit drikkevand.

Instruktioner

1 Test en gang om året for total opløst tørstof - som kan omfatte nitrat og calcium - og hvis din brønd er nyt eller dine rør, pumper eller tarme er nye eller nyligt repareret. Udfør nitrat-specifikke test i de første måneder af en graviditet en beboer og før bringe nyfødte hjem. Kontroller hvert tredje år for sulfater, chlorid, mangan og jern. Hold registreringer af dine test datoer. Test mere end en gang om året, som er nødvendigt, hvis der opstår sygdomme.

2 Cater din test til din husstand symptomer. Udfør bly test, hvis din VVS indeholder bly. Test for natrium, hvis dit vand har en salt smag eller de lokale veje er blevet alt for saltet. Tjek for radon i dit vand, hvis det er blevet rapporteret i dit samfunds luft. Kig efter spor af mangan og jern, hvis du bruger en afkalker derhjemme. Spar penge ved at udføre specifikke tests efter behov.

3 Kontakt en statsautoriseret vand prøvningslaboratorium at udføre din test for de mest nøjagtige resultater. Disse tests kan udføres i hjemmet og analyseret på stedet eller leveres til laboratorium via mail. Saml din prøve som anvist i den medfølgende beholder og følg alle retninger givet af laboratoriet vedrørende konservering. Retur prøven til laboratoriet ved hjælp ekspreslevering om nødvendigt for at sikre rettidig behandling; resultater kan blive påvirket, hvis for meget tid mellem prøvetagning og behandling.

4 Køb en vand test-kit til hjemmebrug. Vælg mellem multiple og single-use-apparater, som varierer i pris. Kig efter hjem testkit på apoteker, isenkræmmere, hjem centre eller en generel butik. Saml en prøve som anvist ifølge pakke instruktioner. Dyp teststrimlerne i dit indsamlede prøve eller følg de medfølgende anvisninger om testprocedurer.

TIPS

  • Udfør test vandkvaliteten i løbet af foråret eller sommeren. Test efter en periode med regn for de bedste resultater.
  • Søge hjælp, når dechifrere resultater af hjem vand test.

        

Udgiv min kommentar