Fantacine.com

Langsigtede virkninger af cerebral parese

De multiple virkninger af cerebral parese er relateret til kroppen og motorstyring. Smerter, kramper, manglende søvn og andre kampe påvirker dagligdagen for cerebral parese patienter. Mens dette ikke kan være en progressiv tilstand, over tid, vil en parese patients krop justeringer afhængigt virkningerne af tilstanden og resultaterne fra manglende motorisk kontrol.

Cerebral parese

Cerebral parese er en tilstand snarere end en erhvervet sygdom. Det er direkte relateret til hjernens manglende evne til at kommunikere på en passende motor kontrolinstruks til kroppens muskler og nerver. Dette er som regel resultat af hjerneskade under fødslen eller den tidlige barndom. Der findes flere typer af cerebral parese, der påvirker graden af ​​kontrol en patient har over bestemte muskelgrupper. En normal muskel kontrakter som en anden slapper; i spastisk cerebral parese, patienter har normalt par muskler, slappe af eller kontrakt på samme tid.

Sove

Mangel på søvn fra konstante muskelkramper og smerter kan resultere i sløvhed og træthed for parese syge. Over tid, kan kroppen tage om uregelmæssige søvnmønster, der forårsager søvnløshed og mangel på fokus i løbet af dagen. Gennem smertebehandling, medicin og muskeludvikling, kan nås en mere stabil sovende mønster.

Fin motorstyring

For nogle patienter med cerebral parese, vil muskeludvikling og kontrol stige, hovedsagelig afhængig af kroppens evne til at lære og mængden af ​​fysisk terapi en patient modtager. Børn med dårligt vejgreb kontrol i de tidlige år kan lære at holde blyanter og kopper uden problemer ved deres teenageår.

Smerte

Hvis cerebral parese patienter er meget spastisk, kan konstant muskel stramning påvirke andre dele af kroppen. Spastisk benmuskler kan føre til hofte og ledsmerter i senere år, hvis kroppen ikke lære at bedre styre bevægelserne. En ordentlig fysisk terapi rutine og smertebehandling teknikker kan lindre denne smerte eller reducere sine chancer i fremtiden.

Kramper

Kramper, der sammenlignes med hjernen "fryse" for en kort periode, og ophører med at fungere i visse områder, kan være regelmæssig forekomster for cerebral parese patienter. Patienterne er i risiko for kontinuerlig hjerneskader, hvis oplever anfald regelmæssigt.


        

Udgiv min kommentar