Fantacine.com

Sådan køber Mail Order Mad for diabetikere

Sådan køber Mail Order Mad for diabetikere


Mange er opmærksomme på postordre fødevarer som frugt Månedens klub, eller steaks leveret til din dør. Du har også sikkert hørt om de smarte opskrifter er tilgængelige via postordre. Men hvis du har en elsket en, der lider af diabetes, er der postordre fødevarer til rådighed for dem. Overvej disse muligheder, når gave at give.

Instruktioner

1 Kend den nøjagtige karakter af den diabetiske tilstand, især hvis du køber postordre fødevarer til andre end dig selv. Ikke alle fødevarer er velegnede til alle diabetikere. Tag individuelle medicinske tilstande i betragtning.

2 Tal med en ernæringsekspert at få vurderinger og anbefalinger. En ernæringsekspert er den første professionelle, der bør høres i eventuelle kostændringer for en diabetiker.

3 Research online. Der er en række postordre områder til rådighed for diabetiske fødevarer, enten fuld måltider eller gave kurve. Nogle tilbyder endda sampler pakker, så du kan blive mere fortrolige med deres produkter.

4 Udforsk foretrukne restauranter eller måltider på den person med diabetes. Chancerne er gode, at du kunne finde en postordre kilde til at få de retter, der sendes direkte til patienten. De fleste restauranter har en sund del af deres menu ud over deres mere dekadent ørkener.

5 Overvej ørkener. Alt for mange mennesker tror, ​​at blive diagnosticeret med diabetes betyder aldrig have slik igen. Heldigvis det er ikke sandt. Mange bagerier og slik butikker har en diabetiker område byder godbidder og ørkener kun for diabetikere i vores liv, og de fleste vil sende dem til dit hjem.


        

Udgiv min kommentar