Fantacine.com

Pediatric Brain Cancer Behandlinger

Andre end leukæmi og lymfom, hjernetumorer er en af ​​de mest almindelige typer af kræft fundet hos børn. Hjernecancer hos børn kan forårsage symptomer, herunder synstab, bevægelsesproblemer, hovedpine, kvalme og opkastning. Behandlingsformer for pædiatriske hjerne cancere indbefatter kirurgisk fjernelse, stråling og kemoterapi afhængigt af den fase og placering af tumoren.

Identifikation

Diagnosen pædiatriske hjernekræft er lavet ved at evaluere symptomer sammen med billeder af hjernen fra computertomografi (CT) scanninger eller magnetisk resonans (MRI), som viser, hvor kræften er placeret.

Kirurgi

Pædiatriske hjernetumorer såsom cerebellare astrocytoma fjernes ved kirurgi, medmindre en læge vurderer tumoren er ubrugeligt.

ekstern stråling

Ekstern stråling bruger strålingskilder såsom røntgenstråler rettet mod hjernen til at dræbe tumorceller.

brachyterapi

Brachyterapi er brugen af ​​interne stråling, som implanteres i små frø eller ledninger inde i hjernen til at dræbe kræftceller.

systemisk kemoterapi

Systemisk kemoterapi rejser i hele kroppen til at dræbe hurtigt voksende celler, herunder kræftceller, og er taget gennem munden eller injiceres i venerne.

Regional kemoterapi

Regional kemoterapi er placeret specifikt i placering nær tumoren, såsom i rygsøjlen eller basen af ​​kraniet, og dræbe cancerceller nær hvor det er implanteret.

kombinationsterapier

Kombinationer af kirurgi, stråling og kemoterapi kan være nødvendigt for at behandle visse pædiatriske hjerne cancere, især dem, der har metastaseret, ifølge Cleveland Clinic.


        

Udgiv min kommentar