Fantacine.com

Sådan Forklar Vandvorter på et barn

Så dit barn er blevet diagnosticeret med molloscum contagiosum, en ujævn rødligt udslæt, der er almindelig hos børn, især i varmere måneder og varmere klimaer. Måske du spekulerer hvordan du vil forklare det, når folk spørger. At være en meget synlig sygdom, kan du næsten garantere, at nogen vil spørge. Hvad vil du sige?

Instruktioner

1 Anvend uanset hvilken behandling din omsorgsperson har ordineret, uanset om det er en aktuel retinoid, aktuelt antiviral eller et aktuelt immun modifier. Da det er så smitsom, du virkelig bør ikke være i offentligt eller omkring andre mennesker, indtil behandlingen er begyndt.

2 Ring eller email deres lærer (e) på skolen for at meddele, at dit barn er i behandling for molloscum contagiosum. Skolen kan foretrække at høre forklaringen fra din læge eller ønsker bevis på papir, at barnet er i virkeligheden i behandling.

3 rådgive folk, der tilbringer tid sammen med dit barn, at sygdommen er smitsom, og at de bør undgå at komme i kontakt med bump. Hver bule er lille, ensartet formet og har en lille fordybning i midten. Forebyggelse hud-mod-hud kontakt med klumper er den bedste måde at forhindre spredning af tilstanden. Forklare, at det ikke overføres ved spyt eller gennem luften.

4 Overvej at spørge din hudlæge for laser eller nitrogen behandlinger til at slippe af med de bump, hvis du mener du har en hård tid at beskytte andre mennesker mod infektion.

5 Nævn der molloscum contagiosum er en virus, og at det forårsager kun en udslæt. Der er ingen langsigtede virkninger fra det og bump sædvanligvis gå på egen hånd. De behøver ikke klør eller forårsage smerte og aktuelle behandlinger normalt anvendes til at forhindre spredning af sygdommen.

6 Counsel dit barn til at undgå at røre huden af andre børn og holde de berørte områder dækket med tøj, selvom det kan være svært, hvis udslættet er på dit barns ansigt.


        

Udgiv min kommentar