Fantacine.com

Hvad er årsagen Huller i lungerne?

Hvad er årsagen Huller i lungerne?


Der er mange grunde til en persons lunger ville blive gennemhullet. Desværre, finde ud af årsagen til, at kun halvdelen af ​​kampen. Hullerne vil typisk skal repareres gennem kirurgi eller, hvis der er for mange huller, der skal repareres, kan medicin bruges til at fremme sunde vejrtrækning mønstre.

tuberkulose

Ifølge US News & World Report, en patient menes at have tuberkulose vil undergå en kiste x-ray for at se om lungerne har huller i dem. Den KwaZulu-Natal Health Department tilskriver disse huller til Mycobacterium tuberculosis, som er bakterier, der ødelægger det bløde væv, der udgør lungerne. Tuberkulose forårsager også nattesved, træthed og ellers-uforklarlig vægttab. Behandlingen af ​​tuberkulose er orale antibiotika.

Røg

Langvarig udsættelse for røg af nogen art, hvad enten det er fra cigaretter, hash eller brande, kan i sidste ende føre til beskadigede alveolære vægge eller emfysem, en tilstand karakteriseret ved huller i lungerne. I de senere år har forskere fundet nogle overraskelser i deres studier af emfysem. For eksempel, brandmænd har en øget risiko for at udvikle emfysem fra røg indånding, hævder hjemmesiden Family Doctor. I 2007 Zoe Smeaton skrev en artikel til BBC News, at fordømte cannabis røg som værende farlig, citerer som bevis hullerne i lungerne hos en 37-årig kvinde, der røget hash hver dag i 20 år. Bare et par år senere, en undersøgelse offentliggjort af Dr. Gina Lovasi og hendes kohorter hævdede, at børn, der voksede op med cigaret-puster forældre havde huller i deres lunger.

Valley Fever

Mens svampe er en god type svamp, Coccidioides er en dårlig form for svamp, der forårsager en tilstand kendt som dalen feber. Ifølge University of Arizonas Valley Fever Center for Excellence, de svampesporer vokse under det øverste jordlag, bliver sparket op af vinden eller en anden forstyrrelse, og derefter blander sig med støv i luften. Når folk indånder støvet, er de ubevidst at indånde svampesporer så godt. Hvis den ikke behandles hurtigt, kan denne svamp blive hængende i lungerne og forårsage huller. Desværre, The Arizona Republic hævdede, er dalen feber ofte fejldiagnosticeret som en forkølelse eller lungebetændelse, fordi symptomerne, ligesom feber og hoste, er så almindelige. Den eneste gode nyhed er, at dalen feber er ikke smitsom; når sporerne er i ofrets krop, vil de blive der.


        

Udgiv min kommentar