Fantacine.com

Sådan Juster Fisher Paykel CPAP

Sådan Juster Fisher Paykel CPAP


CPAP --- eller kontinuerligt positivt luftstrømmens tryk --- maskiner leverer konstant tryk til luftvejene via en ansigtsmaske. Formålet med maskinen er at holde luftvejene patentet, eller åben. CPAP er mest almindeligt anvendt som en behandling af søvnapnø. Det kan også anvendes til behandling af væske oprustning forårsaget af andre kroniske luftvejssygdomme. Fisher Paykel CPAP maskiner er små og bærbare til at gøre brug i hjemmet let. Fisher Paykel CPAP maskiner kan også justeres til flere niveauer af pres i henhold til din komfort.

Instruktioner

1 Tryk på "Ramp" knappen for at justere trykket til en lav indstilling, der vil bygge op til fuld arbejdstryk over 20 minutter. Knappen "Ramp" er identificeret ved en retvinklet trekant på knappen. Denne indstilling er nyttig, hvis højere tryk gør det svært for dig at sove.

2 Tryk på knappen "Up" for at øge mængden af pres. Denne knap er identificeret ved en pil op.

3 Tryk på "Ned" for at mindske mængden af pres. Denne knap er identificeret ved en pil ned.

4 Tryk på "Mode" knappen for at indstille maskinen til et forudprogrammeret mode. Knappen "Mode" er angivet med en understreget trekant. Forudprogrammerede tilstande fastsættes af din læge i henhold til dit niveau af behov.

TIPS

  • På det laveste trykindstilling, kan luftstrømmen gennem masken være utilstrækkeligt tryk for at fjerne al udåndet luft fra rørene.
  • Det laveste niveau af tryk kan ikke være effektiv i alvorlige tilfælde; følge alle læger ordrer vedrørende CPAP brug.

        

Udgiv min kommentar