Fantacine.com

Sådan Gør Herbal Healing Olier

Sådan Gør Herbal Healing Olier


Naturlægemidler olier bruger luftfartsselskab olie til at suspendere den helbredende egenskaber af urter bruges og sender dem til kroppen, når de anvendes. Du kan få de samme fordele ved hjælp af æteriske olier, men æteriske olier fra nogle urter kan være svært at finde. Du kan bruge nogle olier til forbrug ved at blande dem med mad, eller anvende dem på huden. Du kan bruge naturlægemidler olier i marinader, salatdressinger, stegning olie, salver, cremer, sæber, badeolier og fugtighedscreme.

Instruktioner

1 Spread friske krydderurter i et enkelt lag at visne natten over for at minimere fugt. Våde urter kan få olien til at vokse skimmel.

2 Kog krukken i fem minutter for at sterilisere den og lad det tørre det grundigt i solen eller i ovnen.

3 Riv de friske krydderurter i hånden og bruge dem til at fylde krukken mindst tre fjerdedele fuld. For tørrede urter, fylde krukken, indtil det er omkring en tredjedel fyldt.

4 Hæld olien ned i glasset, indtil den er fuld. Let røre indholdet at fjerne luftlommer, som kan forårsage mug. Placer låget stramt på olie krukken.

5 Opbevar olien krukken på et køligt sted, væk fra sollys. Lad det i lager for to til seks uger, ryste blandingen lejlighedsvis.

6 Si olien på en musselin klud eller osteklæde for at fjerne urten rest. Hæld den i en steriliseret olie krukke.


        

Udgiv min kommentar