Fantacine.com

Bruger til Sovereign Sølv Hydrosol

Bruger til Sovereign Sølv Hydrosol


Anekdotiske beviser understøtter en bred vifte af anvendelsesmuligheder for Sovereign Sølv Hydrosol grund af dets antibiotiske egenskaber. Specifikke medicinske påstande for dette og andre sølv produkter, dog er ikke blevet godkendt af den amerikanske Food and Drug Administration (FDA). Således er ingen sølv lægemidlerne eller beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge sygdom.

Identifikation

Naturlig Immunogenics Corp, der er baseret i Pompano Beach, Fla., Producerer og sælger nanopartikel sølv produkt kaldet Sovereign Sølv Hydrosol. University of Miami Medical School bekræftede, at sølvpartikler i Sovereign Silver er i gennemsnit 0,8 nanometer (nm) i bredden, mere end 100.000 gange mindre end bredden af ​​et menneskehår. Andre undersøgelser har bekræftet, at partiklerne er 99,99 procent rent sølv. Den eneste anden ingrediens i Hydrosol er medicinsk-grade vand.

intern brug

Sovereign Sølv Hydrosol er taget internt som en del af et immunsystem støtte regime, der også omfatter drikke væske og spise sunde måltider i samråd med en læge eller holistisk sundhed rådgiver. Tager en teskefuld til en spiseskefuld anbefales tre til syv gange dagligt på tom mave.

Spray

En dosis på Sovereign Silver holdes under tungen i 30 sekunder til hastighed absorption. Du kan også vaske det hele munden eller gurgle før indtagelse. Natural-Immunogenics tilbyder en fin tåge flaske og en lodret sprayflaske, som du kan bruge til at tage Sovereign Sølv nasalt eller til at anvende en dosis under tungen. Tredive fin tåge spray eller 50 lodrette sprays svarer til en teskefuld.

aktuel brug

Af de mange potentielle sundhedsmæssige fordele ved sølv, dets antibakterielle egenskaber er bedst dokumenteret. Før 1999 blev kolloid sølv produkter sælges i håndkøb i USA for en række fælles ydre sundhedsmæssige betænkeligheder, såsom snitsår og forbrændinger, især i situationer, hvor infektionen er en potentiel risiko. Men på grund af en ændring i lovgivningen, er Sovereign Sølv markedsføres og mærket til internt brug som beskrevet ovenfor.

Sikkerhed

Den primære sikkerhed bekymring for kolloid sølv produkter er argyria, en tilstand, hvor huden bliver blå eller blålig-grå. Sovereign Silver producenten siger det udgør næsten ingen risiko for argyria eller andre sølv toksicitet, når de anvendes som anbefalet. Koncentrationen af ​​Sovereign Silver (10 til 23 sider) er godt inden for Environmental Protection Association sikker rækkevidde. Derudover er den ekstremt lille størrelse af sølvpartikler og deres positive elektriske ladning designet til at holde toksiske niveauer af sølv fra opbygning i kroppen.


        

Udgiv min kommentar