Fantacine.com

Sådan Cure Menneskelige Parasitter med ris Eddike

Sådan Cure Menneskelige Parasitter med ris Eddike


Eddike i alle former er en stor hjem afhjælpe for forskellige lidelser, herunder menneskelige parasitter. Menneskelige parasitter ind i kroppen gennem luften, mad, vand, insektbid og kontakt med andre mennesker. På et tidspunkt næsten alle påvirkes af dem. Ris eddike er meget sure; tage nogle daglige stigninger surhedsgraden i tarmene, hvilket gør det vanskeligt for parasitter at overleve.

Instruktioner

1 Køb ris eddike fra din lokale butik. Der er flere forskellige typer af ris eddike: hvide ris, røde ris og sorte ris. Alle vil arbejde, men eddike med højere surhedsgraden behandle menneskelige parasitter hurtigere. Af de tre, hvide ris eddike er den mindst sure.

2 Kombiner to spiseskefulde ris eddike med en 8 ounce glas vand.

3 Bland eddike i vandet grundigt. Afhængigt af dine indstillinger, kan du ønsker at tilføje mere eller mindre eddike. Nogle mennesker tilføje en teskefuld sukker.

4 Drik et komplet glas mindst en gang om dagen for at forhindre parasitter. Hvis du tror, ​​du allerede har parasitter, drikker to til fire glas om dagen.

TIPS

  • Hvis du tror, ​​du har parasitter, er det altid bedst at få en konkret diagnose og modtage behandling fra en autoriseret læge. I det mindste, rådføre sig med din læge, før du bruger ris eddike til behandling af menneskelige parasitter.
  • Rød-vineddike er også en mulighed for behandling af parasitter.

        

Udgiv min kommentar