Fantacine.com

Naturlige plantestoffer retsmidler mod hyperaktivitet hos børn

Børn med hyperaktive lidelse, kaldet opmærksomhedsforstyrrelse (ADD) eller attention deficit hyperactivity disorder (ADHD), er plaget af den manglende evne til at holde fokus, den manglende evne til at styre adfærd og hyperaktivitet. Denne lidelse forhindrer mange børn i at gøre sig godt i skolen og i at danne meningsfulde venskaber med andre børn. Drug behandling er tilgængelig, men der er debat om, hvorvidt lægemidler er virkelig i et barns bedste interesse. Hvis du er på vagt over for narkotikabehandling, prøv en naturlig afhjælpe. Bemærk dog, at hvis betingelsen er særlig alvorlig, bør du tage dit barn at se en læge.

naturlægemidler

Før dykning i en urte behandling kursus for dit barn, har dit barn vurderes af en læge at afgøre, om, i virkeligheden, dit barn er hyperaktiv. Mens du måske bemærke symptomer som manglende evne til at sidde stille eller overdreven tale kombineret med angst, kan dit barn ikke blive diagnosticeret som hyperaktive.

Hvis dit barn er diagnosticeret med ADHD, kunne et naturlægemiddel behandlingsforløb hjælpe med at lindre symptomerne. Nogle naturlægemidler indeholde flere urter og naturlige ingredienser. Andre urter, taget af sig selv, kunne opnå lignende resultater. For eksempel er perikon, vilde salat og kamille siges at have beroligende effekt på kroppen, ifølge care2.com. Ved at kombinere disse med urter, der forbedrer koncentration og hukommelse (såsom ginseng eller gingko biloba) kunne hjælpe berolige dit barns hyperaktivitet og øge sin evne til at huske ting og fokusere. Eksperimentér med disse urter og se for enhver forbedring. Hvis dit barn ikke bliver bedre, vender tilbage til en læge til at søge råd om, hvad der skal tages næste.


        

Udgiv min kommentar