Fantacine.com

Er Akupunktur Arbejde på uterin fibroid?

Uterine fibromer påvirker så mange som tre ud af fire kvinder, ifølge Mayo Clinic. De mest almindelige symptomer omfatter tung og langvarig menstruation og bækkensmerter - mange kvinder ikke ved, at de har en livmoder fibroid indtil deres læge finder det under en eksamen. Kvinder, der søger akupunktur for en livmoder fibroid allerede har en diagnose fra en læge, da akupunktur eksamener er kun ekstern. Akupunktur virker på uterine fibromer og involverer kigger på kroppens energiske ubalance, ifølge nationalt certificeret akupunktør Mark Shprintz, uddannet fra Kejserens College of traditionel kinesisk medicin.

Årsager og Approaches

I traditionelle vestlige medicinske centre, er årsagen til uterine fibromer betragtes ukendt, og behandling varierer meget. Oftest, lægerne fortæller kvinder til blot være opmærksomme på deres fibroid og vente at se, om deres symptomer bliver alvorlige. Hvis symptomerne gør fremskridt, behandlinger omfatter hormon-relaterede lægemidler og procedurer såsom kirurgisk fjernelse eller ablation (ødelægge det gennem ultralyd). Akupunktur tager en anden tilgang helt, med fokus på de underliggende problemer i "blod stasis" i kroppen, der forårsager fibroid at danne.

Akupunktur Behandling Plan

Før udtænke en behandlingsplan, vil en akupunktør spørge patienten nogle spørgsmål om hendes medicinsk diagnose, for at finde ud af så meget information som hun allerede kender størrelsen på hendes livmoder fibroid. Den akupunktør vil palpate maven, ifølge Shprintz, og bede patienten hendes mål for behandling. Nogle kvinder, for eksempel blot ønsker at styre den tunge menstruation, mens andre ønsker at skrumpe fibroid eller sikre, at de stadig kan blive gravid på trods af fibroid.

Energi og slim

Reduktion livmoderhalskræft fibroids involverer en engageret program af akupunktur og urtemedicin, ifølge Shprintz, men han har set dramatiske forbedringer, især i forbindelse med symptomer som smerter, voldsom blødning, irritabilitet og træthed. Akupunktur og traditionel kinesisk medicin (TCM) se på den samlede energi flow i kroppen. Når energien og blod ikke cirkulerer frit, forklarer Shprintz at energi kan trækkes til et bestemt område, stagnere og vokse. Dette er kendt i TCM som en "slim stasis lidelse."

Den Spleen Meridian

Akupunktører kigge efter mønstre når diagnosticere et problem. Da TCM ser på kroppen som en serie af kanaler eller meridianer energi, der løber i hele kroppen, akupunktører målrette visse kanaler, at de forbinder med bestemte organer i kroppen. I tilfælde af uterine fibromer, de ofte ser til milten meridianen at løse slim, der har samlet til at skabe fibroid.

needle Point

Shprintz forklarer, at den mest magtfulde akupunktur punkt bruges til at løse uterine fibromer er "tre yin passage", eller den fjerne skæringspunktet af de primære energi meridianer, der konvergerer i livmoderen. Dette punkt er indiceret til en række reproduktive spørgsmål. Det er kendt som SP6 (milt punkt nummer seks) og er placeret på indersiden af ​​læggen, om en hands-bredde over anklen knoglen. (Akupunktører bør ikke bruge dette punkt, hvis patienten er gravid.) Et andet vigtigt punkt i denne behandling er placeret over knæet på indre ben. Dette område er SP10, kendt mere poetisk som "hav af blod."

Effektivitet

Hvis en patient forpligter sig til et behandlingsforløb og urter, akupunktur er en effektiv måde at behandle uterine fibromer. Ved at fokusere på blod immobilitet og slim stasis uorden i kroppen - hvad der står på roden af ​​betingelse fra et TCM perspektiv - en akupunktør er særlig effektive til at lindre de symptomer, der ledsager uterine fibromer, såsom træthed, kraftig blødning, irritabilitet og smerte.


        

Udgiv min kommentar