Fantacine.com

Fordele & Ulemper ved Nicotrol Inhaler

Fordele & Ulemper ved Nicotrol Inhaler


En nikotinafhængighed er vanskelige at helbrede, men at skabe nye produkter, såsom Nicotrol Inhaler, tilbyder muligheder for dem, der ønsker at holde op. Inhalatoren - som består af et mundstykke og nikotin patroner - giver en erstatning kilde af nikotin for rygere, der er begyndt at holde op. Patronen anbringes i mundstykket og røget som en cigaret. Ved langsomt at reducere nikotin indtag, den Nicotrol Inhaler formål at forhindre nikotin abstinenssymptomer, som omfatter depression, vægtforøgelse, hovedpine og træthed. Der er fordele og ulemper ved at bruge denne type produkter.

Fordele

Den største fordel ved Nicotrol inhalator er relateret til, hvordan det fordeler nikotin. I modsætning til cigaretter, inhalatoren leverer det meste af sin røg ind i membranerne, linje munden og halsen, i stedet for direkte i lungerne. Også den nikotin fra inhalatoren optages langsommere, med nikotin niveauer nåede deres højdepunkt inden for 10 til 15 minutter efter inhalation, ifølge Rygestop Support. En hjemmeside dedikeret til at sparke rygning vane, Rygestop Support tyder på, at hver indtagelse af røg fra Nicotrol Inhaler indeholder 10 gange mindre nikotin end en cigaret. Eftersom inhalatoren ligner en cigaret og leverer en fornemmelse, der ligner, det hjælper en ryger langsomt vænne sig ud af nikotin.

Ulemper

Den Nicotrol Inhaler leveres med 42 nikotin patroner og koster fra $ 40 til $ 55 per pakke. Forsikringsselskaber, med undtagelse af dem i Mexico og Texas, ikke dækker udgifterne til inhalatoren. Følgelig kan det være dyrt, overvejer det kan tage flere pakker for at bryde den nikotinafhængighed cyklus. Eftersom inhalatoren så nøje efterligner en cigaret, kan den ikke fuldstændigt reducere behovet for at ryge. En ryger kan begynde at sædvanligvis bruge inhalatoren i stedet for cigaretter. I dette tilfælde er produktet blevet en erstatning i stedet for en kur.

andre overvejelser

Inhalatoren kan forårsage alvorlige bivirkninger. De mest almindelige er halsirritation, halsbrand, hoste og afbrænding af orale membraner. Anvendelse af Nicotrol inhalator anbefales ikke til gravide kvinder, da det kan medføre udvikling af fosterskader i et foster. Inhalatoren kan have negative virkninger, hvis blandes med andre lægemidler. Hvis du tager medicin som insulin eller Tofranil, kan du ikke være i stand til at bruge det. Også, hvis du har nasal eller sinus problemer, kan inhalatoren forårsage disse betingelser for at blive mere alvorlige.


        

Udgiv min kommentar