Fantacine.com

Reaktiv hypoglykæmi symptomer & behandling

Reaktiv hypoglykæmi er også omtalt som postprandial hypoglykæmi, og det sker normalt inden for de første 4 timer efter et måltid. Reaktiv hypoglykæmi kan forekomme som et resultat som følsomhed over for hormonet adrenalin, glucagonsekretion mangler og også som et resultat af gastrisk bypass kirurgi. Den mest effektive behandling for reaktiv hypoglykæmi indebærer at spise en sund kost og spiser ofte for at forhindre blodsukkerniveauet fra slippe for lavt.

Symptomer

Symptomer på reaktiv hypoglykæmi omfatter rystelser, nervøsitet, ekstrem sult, svedtendens, forvirring, svimmelhed, tale besvær, svaghed og angst.

Diagnose

Reaktiv hypoglykæmi er diagnosticeret ved hjælp af en blod test.The Testen skal foretages, når symptomerne er til stede. Diagnose baseret på blodsukkerniveauet lavere end 70 mg / dl i løbet symptomer og derefter normale blodsukkerniveauer efter at have spist.

Foods at spise

Spis en sund kost, herunder fjerkræ, kød, fisk, fuldkorn, kartofler, ris, grøntsager, frugt og mælkeprodukter.

Fødevarer for at undgå

Personer, der er tilbøjelige til at reaktiv hypoglykæmi bør undgå høje sukker fødevarer. Højt sukkerindhold fødevarer bør især ikke spises på en tom mave.

Eating Schedule

Dem med reaktiv hypoglykæmi bør spise flere små måltider og snacks hele dagen. Mad skal spises om hver 3 timer for at holde blodsukkeret stabilt.


        

Udgiv min kommentar