Fantacine.com

Tips om Højde Tilvækst menneskehandel

Højden af ​​en person kontrolleres af en gener, kost og miljø. Mennesker vokse høj i et hastigt tempo, indtil de når puberteten, så højden stigningen er meget langsommere. Undersøgelser viser, at det at være høj giver en psykologisk fordel over andre, der er korte. Selvom det ikke er umuligt at vokse højere, når du har ramt puberteten, det får hårde. De tips givet er for en person af enhver alder.

Kost

En korrekt og velafbalanceret kost er en integreret del af at vokse højere. En kost bestående af fisk, hvidt kød, grønne bladgrøntsager og korn giver kroppen de nødvendige næringsstoffer som proteiner, aminosyrer og vigtige vitaminer. Dette hjælper kroppen i voksende knogler og muskler, mens påfyldning kalorier. Forbrugende vitamin A og D med til at sikre en ordentlig vækst af knogler.

Dyrke motion

Dette er en vigtig del af højden tilvækst. Udøver hjælper med at brænde kalorier, mens på samme tid gør kroppen producere væksthormon. En daglig motion bør omfatte strækøvelser. Dette hjælper med at reducere kompression af skiverne i rygsøjlen. Det tykner brusk af rygsøjlen og øger højden. Det hjælper også udvikle en stærkere ryg og mavemuskler.

Sove

Selvom dette tip synes nemt det er på ingen måde nogen mindre vigtig. I løbet af dagen, de invertebral diske er under konstant pres, og er ikke i stand til at forbruge næringsstoffer. Men når du ligger ned eller sove, skiverne er i stand til at optage næringsstoffer. Dette hjælper skiverne vokse tyk. Da skiverne vokse tykkere, vil din højde stige. Den anbefalede søvn varighed for børn og voksne er syv til otte timer.

hormon

Dette skridt bør kun træffes efter samråd med en læge. Mød en endokrinolog at tjekke din hormon niveauer. Hvis lægen finder en mangel ved væksthormon, vil han eller hun ordinere hormon vækst piller. Hormon vækst piller er tilgængelige på markedet, og bør kun træffes efter høring af en læge. Hormon vækst piller indeholder væksthormoner, der er nødvendige for vækst af th menneskelige krop. Personen bør kun tage lægens anbefalede dosis.


        

Udgiv min kommentar