Fantacine.com

Bedste Pill Prævention for Præmenstruelt syndrom

Bedste Pill Prævention for Præmenstruelt syndrom


Præmenstruelt syndrom opstår inden for 14 dage før menstruation og slutter efter menstruation begynder. Månedlige symptomer kan omfatte depression, vrede udbrud, træthed, acne, hovedpine, oppustethed, mad cravings og ødem. Fordi PMS er forårsaget af hormonelle svingninger, regulering hormon cykler med p-piller er en hyppig behandling for PMS.

Yasmin

Yasmin er en relativt ny lav-hormon p-piller introduceret på det amerikanske marked i 2001. Der er to typer af Yasmin. One bruger en 28-pille pakke, hvor de første 21 piller indeholder østrogen og progestin og de sidste syv piller indeholder ingen hormon, hvilket således tillader menstruation. En nyere formulering bruger 24 piller med lavere doser af hormonet, efterfulgt af fire piller uden hormoner. Selv om andre p-piller er effektive til behandling af PMS, er Yasmin godkendt af FDA til behandling af præmenstruelle dysforisk lidelse, en særlig alvorlig form for PMS. Ud over at reducere PMS og PMDD symptomer, kan Yasmin reducere acne, præmenstruelle vægtøgning og væskeophobning.

Prævention Med Combined Hormoner

Kombination fødselskontrol piller indeholder hormonerne østrogen og gestagen. Disse piller arbejde ofte godt til at lindre PMS symptomer. Fordi hver type indeholder forskellige forhold mellem de to hormoner, så spørg din læge, som er den bedste pille for dig.
Kombination piller kan tages i en række måder, herunder en 28-pille pakke, der har 21 aktive piller og syv placebo. De 21-dages pakker indeholder ikke placebo piller.
Seasonale er en 91-dages cyklus pille, der vil gøre det muligt kun fire menstruation gange om året.
I 2007 godkendte FDA Lybrel, den første kontinuerlig brug p-piller, der stopper menstruation helt.

Progeterone Kun Pills

Nogle p-piller indeholder kun hormonet progesteron. Skønt effektive som prævention, progesteron-piller er ikke effektive til behandling af PMS. I virkeligheden, i nogle tilfælde kan gøre PMS og PMDD symptomer mere alvorlige.


        

Udgiv min kommentar