Fantacine.com

Hvad er årsagen Gas i kost Foods?

Hvad er årsagen Gas i kost Foods?

Kost Foods og Gas

Millioner af mennesker forsøger at tabe sig og spise lige ved at vælge fødevarer, der er sukkerfri eller fedtfattig. Men nogle er overraskede, når de forsøger disse fødevarer og lider ubehagelige bivirkninger såsom abdominal oppustethed og udspiling, gas og diarré. Hvad sker der? Synderen er mest sandsynlige "sukkeralkoholer", der anvendes til at erstatte kalorieindhold lastet sødestoffer i kost produkter.

Hvad er sukkeralkoholer?

Sukkeralkoholer (også kendt som polyoler) er naturligt forekommende stoffer, der findes i planter, selvom de er hverken sukker eller alkohol. De er fra 30 til 8.000 gange sødere end sukker, men indeholder færre kalorier og omdannes til glucose langsommere end sukker. De er ikke fuldstændigt absorberet i kroppen, hvilket er grunden til at de kan forårsage gas og andre bivirkninger. Du kan finde dem på fødevaremærker ved at lede efter ingredienser der ender på "ol", såsom sorbitol, med undtagelse af hydrogenerede stivelseshydrolysater (HSH).

Er sukkeralkoholer farligt?

Sukkeralkoholer er klassificeret af Food and Drug Administration som enten et fødevaretilsætningsstof eller GRAS (generelt anses for sikre). Sorbitol er på GRAS listen. De alkoholer, der er klassificeret som tilsætningsstoffer er mannitol og xylitol. Der er ingen kendte farer fra disse andre end de gastrointestinale virkninger produkter, og hvis brug holdes på mindre end 20 g om dagen, der skal bidrage til at forebygge disse problemer.

Er der fordele ved sukkeralkoholer?

Sukkeralkoholer kan være gavnlig for diabetikere og fede mennesker ved at lade dem spise en bredere vifte af fødevarer og således blive på deres kost længere og lettere. De må heller ikke påvirke blodsukkeret, selv om nogle af de fødevarer, der indeholder dem (såsom sukker-fri cookies, for eksempel) kan indeholde høje niveauer af kalorier og kulhydrater, der påvirker blodsukkeret. Spise fødevarer med sukkeralkoholer kan også hjælpe med at nedsætte dine chancer for huller i tænderne, selvom sure drikkevarer såsom sodavand kan negere, at hvis det tages i store doser. Nøglen er mådehold; nogle type 1 diabetikere kan endda opleve vægtøgning og en stigning i blodsukkeret, hvis sukkeralkoholer forbruges i ukontrollerede mængder. Igen bør 20g pr dag grænsen være en god guide til at forebygge sådanne hændelser.


        

Udgiv min kommentar