Fantacine.com

Hvad Er noradrenalin gøre?

Den menneskelige krop er afhængig af en række kemikalier til at udføre alle sine væsentlige funktioner. Neurotransmittere og hormoner er de kemikalier, der styrer alle systemer og proces i kroppen. Noradrenalin er både en neurotransmitter og et hormon. Som et resultat heraf er afgørende for normal krop og hjernefunktion dets rolle i kroppen.

Identifikation

Noradrenalin er klassificeret som et katekolamin kemikalie, der spiller en væsentlig rolle i, hvordan kroppen reagerer på stress. Kroppens "kæmp-eller-flygt" respons koordineres af både adrenalin (adrenalin) og noradrenalin (noradrenalin). Men noradrenalin er mere involveret med at opretholde kroppens normale funktioner som puls, blodtryk og sukker niveauer end at reagere på opfattede trusler. Norepinephrin udskilles af binyremarven kirtler, og er produceret af nerveender i det sympatiske nervesystem.

Kæmp eller flygt

Kroppens "flight-eller-kamp" systemet er designet til at forberede kroppen til en opfattet trussel eller stressende situation. Noradrenalin hjælper i denne proces ved at øge blodsukkeret, åbne de bronchiale luftvejene, og konvertere kropslige fedtstoffer til fedtsyrer. Hjertefrekvens og blodtryk stiger også udløst. Noradrenalin sekreter koordinerer kommunikation, der finder sted inden for det sympatiske nervesystem. Synaptiske nerveender frigive denne kemikalie i kroppen. Svarsignaler transmitteres fra disse nerveender til andre celler. Cellerne derefter udbrede signalet fra den ene til den anden.

hjerneprocesser

Noradrenalin effekter på hjernen involverer de områder, der regulerer opmærksomhed, søvn, læring og følelser. Når de frigives, det stimulerer de emotionelle og kognitive centre i hjernen. Når der produceres i normale mængder, kan det skabe en følelse af velvære, såvel som eufori. Noradrenalin er fremstillet af dopamin - en anden neurotransmitter - og aminosyren, tyrosin. Visse fødevarer som mandler, æbler, nødder og kerner give bygningen-blok nødvendige materialer af hjernen til at fremstille noradrenalin.

Depression

Noradrenalin rolle som en hjerne og krop stimulerende kræver et vist niveau af denne kemiske at være til stede for at opnå normal mental og følelsesmæssig funktion. Dens primære mekanisme er at ophidselse. Når lave niveauer af noradrenalin er til stede, kan depression symptomer resultere. Enkeltpersoner kan føle mindre opmærksom og opleve lavt energi niveau. Memory problemer og et tab af interesse i daglige aktiviteter kan også resultere. En række medikamenter anvendes til behandling af depression symptomer er designet til at målrette både dopamin og noradrenalin niveauer for at genoprette en normal kemiske balance i hjernen.

hyperarousal

Så lave niveauer af noradrenalin kan producere en deprimeret virkning, kan høje niveauer af dette kemikalie skabe en kontinuerlig følelse af hyperarousal. Følelser af hyperarousal kan forårsage en person til at opleve længere anfald af angst, rastløshed og irritabilitet. Fysiske effekter kan også være til stede i form af muskelspændinger, jumpiness og en øget hjerterytme. Når denne tilstand fortsætter, kan psykiske angst udvikle sig. I tilfælde, hvor usædvanligt høje niveauer af noradrenalin er til stede, kan en person opleve en fuld-blæst panikanfald. Symptomerne oplevet i et panikanfald - svedtendens, hyperventilating, hurtig hjertebanken og tremor - er resultatet af noradrenalin virkninger på hjernen og kroppen processer.


        

Udgiv min kommentar