Fantacine.com

Blå Vein Behandlinger

Blå Vein Behandlinger


De blå årer, du kan se under overfladen af ​​din hud kaldes åreknuder. Mange mennesker føler selvbevidst om deres blå årer og betragter dem som grimme. Imidlertid blå årer ikke blot en æstetisk ubehag. Den lejlighed kan de føre til ømme smerter og sår, hvis de ikke behandles. Således er det vigtigt at vide, hvornår og hvordan man skal behandle blå årer.

Behandling Blå Veins at Home

Den bedste behandling for åreknuder er forebyggelse. Kost og motion kan hjælpe med at forbedre blodcirkulationen, som dåse undgå stramt tøj, undgå siddende eller stående i lange perioder, og undgå korslagte ben møde. Kompressionsstrømper kan også anvendes til at forhindre blå årer og behandle nogen ømhed forårsaget af disse vener. Kompressionsstrømper er lavet således, at de anvender mere tryk ved anklen end højere oppe i benet - det hjælper at skubbe blod i omløb igen.

Brug alternativ medicin teknikker er en anden måde at behandle blå årer uden at konsultere en læge. Alternativ medicin eksperter siger, at en god behandling for åreknuder er hestekastanje frø ekstrakt. Videnskabelige forsøg viser, at dette tillæg har været effektiv i behandling af kronisk venøs insufficiens (CVI), et syndrom, der ofte omfatter åreknuder, ifølge Dr. Sahel, en ekspert i komplementær og alternativ medicin. Gingko Balboa og tjørn kan også være nyttige i at de styrker blodkarrene og forbedre cirkulation, men ved hjælp af disse behandlinger for blå vener er helt sikkert mindre undersøgt. Akupunktur kan hjælpe med at forhindre en vene i at blive værre, selv om det ikke kan medføre, at venen til at forsvinde helt, efter holisticonline.com.

Medicinske behandlinger og kirurgi

Hvis en vene forårsager særlige ubehag kan det være tid til at konsultere en læge. En læge vil udføre en fysisk eksamen for at bestemme den bedste behandling for dig. Eksamen kan omfatte en ultralydsundersøgelse for at kontrollere sandsynligheden for dannelse af blodpropper.

Der er flere medicinske procedurer læge kunne ordinere. Måske den mindst invasive er sclerotherapy. Sclerotherapy indebærer en injektion i en vene, der får den til at ar, tæt, og omdirigere blod til sundere årer. En anden populær behandling er laserterapi, som indebærer at sende en lysstråle ind i venen. Dette opvarmer vene og får den til at forsegle. I sidste ende venen opløser og forsvinder. Kateter-assisteret behandlinger bruger også varme til at opløse venen. Et kateter indsættes i venen, påføre varme, hvilket får vene at kollapse.

Flere invasive procedurer kan også blive ordineret. Kirurgisk vene stripning involverer binde off den øvre ende af venen og at fjerne det, mens patienten er under fuld narkose. Patienter som regel brug for to uger, før du genoptager normale aktiviteter. En sugeon hjælp gennemlyste Powered phlebectomy (TIPP) vil gøre to små indsnit, indsætte en lille lys under huden og derefter bruge et værktøj til at fjerne og suge venen væk. Denne procedure tager 30 minutter og de fleste patienter vende tilbage til arbejdet i 2 til 3 dage.

Kirurgi behandlinger er ofte meget vellykkede; dog gentagelse er mulig. Vær sikker på at drøfte de risici, der er forbundet med kirurgi og muligheden for en gentagelse med din læge. Kirurgi kan også være dyrt og forsikringsselskaber tendens til kun at dække proceduren, hvis venen forårsager smerte. Kosmetiske procedurer er mindre tilbøjelige til at blive dækket. Overvej at ændre din kost, motion rutine og påklædning, før du prøver kirurgi.


        

Udgiv min kommentar