Fantacine.com

Beskrivelse af mavesår

En mavesår er et mavesår i maven. Det forårsager patienter frustration på mange niveauer uden for dets ubehagelige og ofte smertefulde symptomer, der kan opstå en betydelig tid efter såret har udviklet sig. Når tilstanden er diagnosticeret, kan symptomerne på mavesår være uforudsigelig hvad angår deres forekomst.

Definition af et sår

En mavesår er dybest set en åben, smertefuld øm. Mavesår er åbne krater-lignende butikker i mavesækkens slimhinde, hvor der er en vis uregelmæssig kombination af aggressive og defensive mavesaft. En mavesår forårsager mavesyren funktionsfejl, da de begynder at fordøje maven foring, bryde det ned yderligere, som om det er mad.

Årsager

Alkoholmisbrug og krydret mad var længe nævnt som de væsentligste årsager til mavesår. Stress, som mavesår årsag, fortsat udgør en debat i det medicinske område. En mave stof kaldet Helicobacter pylori, eller H. pylori, kan skabe en infektion, der resulterer i et mavesår. Læger har opdaget, at en blanding af mavesyre og H. pylori er ansvarlig for de fleste sår.

Rygning er forbundet med sår, eftersom nikotin skaber mere mavesyre. Drinking er forbundet med ulcus årsager så godt, da alkohol svækker maveslimhinden. Overdreven brug af aspirin eller ibuprofin også udgøre ulcer risici.

sårdannelse

Et H. pylori-infektion svækker maveslimhinden, som derefter giver syrer at komme igennem til underliggende væv i fordøjelsessystemet. Bakterier og syre, der trænger igennem forårsager sår, der er mavesår.

Symptomer

Brænding og / eller gnavende mavesmerter efter at have spist eller i løbet af natten på tom mave er tegn på en mavesår. Følelse fuld og oppustet ganske nemt er endnu et tegn. Mavesår symptomer omfatter kvalme og opkastning og manglende appetit. Hyppig bøvsen og hiccuping er andre symptomer på mavesår.

Træthed og svaghed med et eksisterende sår kunne være farlige tegn på, at såret er blødning. Blod i afføringen og / eller opkast er andre mulige tegn på en blødning mavesår. Patienterne bør konsultere en læge så hurtigt som muligt.

Behandling

Sår kan helbrede, og de første skridt omfatter skiftende dårlige sundhed valg (ligesom at holde op drikke og rygning) og forbedring af kost og motion. Læger anbefaler også skære koffein og unødvendigt over-the-counter medicin. Medicin omfatter H2-blokkere, protonpumpehæmmere og mucosale beskyttelsesmidler, ud over antibiotika for H. pylori bakterier.

Mavesår smertestillende medicin, såsom prilosec eller prevacid, er for kortsigtet sår lindring, men ikke helbrede såret. Disse medikamenter har mange bivirkninger, såsom hovedpine og diarré, og er for svært smertefulde sår betingelser.


        

Udgiv min kommentar