Fantacine.com

Naturlige helbredelsesmetoder for binyretræthed

Binyretræthed er forårsaget når over-stressede binyrerne regulerer ikke de hormoner, de producerer. Symptomer på det omfatter træthed, ikke-specifik smerte, vægt udsving, søvnproblemer og fordøjelsesforstyrrelser. Ifølge Mayo Clinic endokrinolog Todd B. Nippoldt kan alle symptomerne på binyretræthed også kategoriseres som Addisons sygdom eller binyrebarkinsufficiens. I stedet stille op med talrige medicinske behandlinger for en uhelbredelig sygdom, kan du prøve nogle naturlige helbredelsesmetoder for binyretræthed.

Rosenrod

Rosenrod bruges til at hjælpe med at stimulere nerverne, reducere depression og fjerne træthed. Fordelene ved denne urt arbejde at vende de almindelige symptomer på binyretræthed. Det har også vist sig at forbedre mentale funktion.

Ashwagandha

Ashwagandha er en indisk urt, der er almindeligt anvendt til at lindre stress, og for at bekæmpe depression og angst. Ifølge Life Extension Magazine (LEM), "Videnskabelige undersøgelser understøtter ashwagandha evne til ikke blot at lindre stress, men også for at beskytte hjerneceller mod de skadelige virkninger af vores moderne livsstil."

sibirisk Ginseng

Sibirisk ginseng har været vist i undersøgelser for at hjælpe med at forbedre immunsystemet og hjælper kroppen deal med psykisk og fysisk stress. The University of Maryland Medical Center (UMMC) siger eleuthero rod, eller sibirisk ginseng, er "værdsat for sin evne til at genoprette energi, øge levetiden, forbedre den generelle sundhed og stimulere både en sund appetit og en god hukommelse. Det er almindeligt anvendt i Rusland at hjælpe kroppen tilpasse sig til stressende omstændigheder og øge produktiviteten. "

Cordyceps

Der er lidt videnskabelig dokumentation for, hvad denne kinesiske svamp faktisk gør. Det bruges til at opretholde binyrerne og regulere immunfunktion. Brug af de mange arter af cordyceps kan hjælpe med at forbedre seksuel funktion samt befæste primære kropsfunktioner.

Kosttilskud

Tilføjelse natrium og kalium til kosten kan hjælpe afhjælpe nogle af symptomerne på binyretræthed. Syge almindeligt tørster salt, fordi deres binyrerne ikke producerer nok af hormonet aldosteron. Aldosteron mangel forårsager kroppen ikke at bevare nok salt. En naturlig kost med magert kød og komplekse kulhydrater kan også bidrage til at lindre symptomerne på binyretræthed.


        

Udgiv min kommentar