Fantacine.com

Sådan at forstå Ulemper ved Dental Finer

Sådan at forstå Ulemper ved Dental Finer


Dental finér er anbragt over tænderne for at forbedre deres udseende. De er et tyndt lag af genoprettende materiale, såsom porcelæn eller komposit harpiks, der er bundet til tænderne med særlig cement. Langsigtede finerer har været tilgængelige siden 1980'erne og er blevet populære. Du bør også forstå ulemperne ved dental finér, når man overvejer denne procedure.

Instruktioner

1 Lær at denne proces er irreversibel. Finer kræver et lag af emalje, der skal fjernes, så de kan være bundet til tanden. Derfor vil disse tænder altid brug for finér. Den reducerede lag af emalje kan også forårsage tænderne til at blive mere følsomme over for varme og kulde.

2 Forvent finér at være væsentligt dyrere end tænder-kridtning behandlinger eller komposit harpiks bonding. Porcelæn finér generelt ikke kan repareres og skal udskiftes, hvis de bliver beskadiget. Selv hvis de ikke bliver beskadiget, vil de normalt være nødvendigt at re-bundet i 5 til 10 år.

3 Erkend, at farven på finér er permanent, når de bliver knyttet, og kan ikke helt matche dine andre tænder. Du vil ikke være i stand til at blege dine tænder, når du har finér sat på.

4 Forbered dig på en fuld krone, hvis du får et hulrum på en tand med en finer. Disse tænder er stadig genstand for forfald, som ikke kan behandles, før finer er fjernet.

5 Overvej dine personlige vaner, før det bliver finér. Du er ikke en god kandidat til denne procedure, hvis du bide dine negle eller slibe dine tænder i søvne.


        

Udgiv min kommentar