Fantacine.com

Hvad er de behandlinger af Hives i voksne?

Hives, som også kaldes urticaria, er hårde røde eller lyserøde hævelser, der kan være intenst kløende og kan forekomme hvor som helst på din hud. Du kan få nældefeber efter berøring, spise eller trække vejret i noget, du er allergisk over for, og de kan vare på din hud i et par timer til et par uger, afhængig af sværhedsgraden af ​​din reaktion. Ifølge Mayo Clinic og American Academy of Dermatology, behandlinger for bistader voksne omfatter hjem retsmidler og receptpligtig medicin.

bade

Tager et bad, der er lunken og blanding i Epsom salte eller bagepulver kan reducere hævelse og kløe af bistader på din hud.

Indsætter

Blanding en tyk pasta af havregryn og vand eller bagepulver og vand og anvende det på din hud kan reducere kløe og rødme forårsaget af bistader.

Lotion

Over-the-counter lotion såsom Calamine lotion eller naturlige fugtgivende lotion som Aveeno eller Dove kan reducere symptomerne på bistader.

Antihistaminer

Både over-the-counter og receptpligtig antihistaminer kan bruges af de fleste voksne til behandling af nældefeber, og disse kommer i form af piller og aktuelle salver eller spray.

Steroider

Mundtlige steroider såsom prednison eller injiceres steroider såsom kortison kan bruges af voksne og er ordineret af din læge til at reducere sværhedsgraden af ​​dine bistader.

adrenalin

Hvis dine stader er ledsaget af åndedrætsbesvær, synke eller tab af bevidsthed, kan du modtage akut medicinsk behandling med adrenalin på hospitalet.


        

Udgiv min kommentar