Fantacine.com

Er en HSA rigtige for mig?

En Health Savings Account (HSA) er en form for sygesikring, der kombinerer en høj-fradragsberettigede større medicinsk plan med en opsparingskonto ligner en IRA. Den høje fradragsberettigede hjælper med at holde præmierne lav, mens besparelser element gør det muligt at samle midler, der kan bruges mod lægeudgifter samtidig bygge en pensionering nest æg over tid. En række faktorer vil afgøre, om en HSA er det rigtige for dig.

Møde den fradragsberettigede

På grund af den høje HSA fradragsberettigede, kan du nødt til at betale en stor sum penge ud af din egen lomme mod medicinske udgifter. Hvis du ikke har penge afsat eller ikke foretager regelmæssige bidrag til besparelser komponent af planen, kan din HSA være af ringe reel værdi for dig. På den anden side, hvis du er en disciplineret saver, vil du være i stand til at nyde gavn af de lavere præmier og samtidig sikre du kan dække out-of-pocket udgifter.

skattemæssige overvejelser

Hvis du er bekymret for at spare om skatter, en HSA tilbyder en række skattemæssige fordele. Hvis din HSA er arbejdsgiver-baserede, kan du yde bidrag på et resultat før grundlag, som sænker din skattepligtige indkomst. Hvis du hentet din HSA på det enkelte marked, kan du fratrække bidrag på din selvangivelse. Eventuelle hævninger, du foretager fra opsparingskonto er skattefri, så længe pengene er blevet brugt for særligt dækkede udgifter til lægebehandling. Den opsparingskonto tjener også renter på en skattefri udskudt basis.

Alder Overvejelser

Hvis du starter en HSA, når du er ældre og har nogle sundhedsmæssige problemer, kan en HSA ikke være et godt valg. Fordi du ikke har tid, at en yngre person har til at bygge en opsparingskonto, kan du have svært ved at akkumulere midler. Du kan også nødt til at foretage hyppige udbetalinger til dækning af udgifterne til sundhedsvæsenet, yderligere hindre din evne til at vokse besparelser. Dog kan eventuelle midler, du er i stand til at akkumulere anvendes til at supplere en pensionsordning, holde sig for øje, at du ikke længere skal bruge HSA når du tilmelder dig i Medicare i en alder 65.

Adskillelse Finances

Nogle mennesker kan ikke lide tanken om at have deres sundhedsforsikring bundet til en spareplan, men foretrækker at holde de to adskilt. Hvis du blot ønsker at betale dit helbred forsikringspræmie når det er tid og ikke behøver at bekymre sig om at forvalte en særskilt konto, en HSA er nok ikke det rigtige for dig. På den anden side, hvis du nyder at have mere kontrol over dine udgifter til lægebehandling, en HSA giver denne mulighed.


        

Udgiv min kommentar