Fantacine.com

Hurtig & nemme måder at få vægt

Hurtig & nemme måder at få vægt


Mennesker med visse stofskifte er i stand til at spise et par måltider om dagen og få flere pounds i en uge, og andre mennesker kan ikke synes at finde en måde at tage på i vægt, uanset hvor meget de spiser. Der er mange vægt GAINERs kosttilskud, der kan gøre processen med at få vægt og muskler hurtigere, men ikke så holdbare. Med konsistens og de rigtige metoder, kan nogen sætte på ekstra kropsmasse for at opretholde en sundere vægt. Med den rette balance af fødeindtagelse, motion og kosttilskud, vil vægtøgning forekomme.

Eating

Spise flere kalorier, end du forbrænder er forpligtet til at tage på i vægt. Planlæg ud måltider med fødevarer, der vil hjælpe dig med at få muskelmassen, ikke fedt. Balance måltider, som omfatter proteiner, kulhydrater og sunde fedtstoffer såsom umættede fedtstoffer. Ratio måltider med 60% -70% af kulhydrater, 10% -15% af proteiner, og en lille mængde fedt, herunder olivenolie, pistacie, mandler og valnødder. Drik ikke væske i mindst en halv time før og efter måltider for at undgå at fylde op. Når du drikker, drikker blandet frugtsaft med høje kalorier i stedet for en enkelt frugtsaft.

Vægtløftning

Arbejde ud mindst tre gange om ugen vil øge muskel, der tilføjer vægt til din krop. Hvis du spiser højt kalorieindhold fødevarer og ikke udøver, er der en god chance for, at nogle af denne ekstra vægt vil ende som fedt. Øvelser såsom squats, døde-elevatorer, bøjede-over rækker, chin-ups og bænkpres vil vende de ekstra kalorier til muskler. Multiple-fælles elevatorer stimulerer din krop i vækst. Hvis du kigger rundt på din lokale gym, fyrene med flest muskler er normalt de største dem så godt.

Kosttilskud

Kosttilskud tilføje en ekstra løft til den rigtige kost og motion program. Vægt få kosttilskud til rådighed omfatter shakes og kreatin. Vægt få shakes give ekstra kalorier i en portion og gøre en stor morgenmad eller snack. Kreatin er en pille, der understøtter lean muskelmasse, styrke og øger energi til en work-out. Disse artikler kan findes på sundhed ernæring butikker.


        

Udgiv min kommentar