Fantacine.com

Kræft Fighting Diet

En sund kost kan være medvirkende til at holde dig kræft-fri. Ifølge National Cancer Institute ca. 1/3 af alle kræftdødsfald kan tilskrives en usund kost. Den Cancer Cure Foundation hævder på sin hjemmeside, at mange sunde fødevarer markeringer ikke kun vil bidrage til at mindske muligheden for at få kræft, men kunne muligvis skrumpe tumorer.

Forebyggelse

Sammen med en meget sund kost, er der nogle andre ting, du kan gøre for at mindske chancerne for du ordregivende kræft i løbet af din levetid. Hvis du ryger, holde op i dag, eller endnu bedre, aldrig begynde at ryge. Hold din vægt ned til, hvad der er sundt for din alder, køn og højde. Beskyt dig selv mod ultraviolette stråler fra solen med solcreme. Hvis der har været mange tilfælde af kræft i din familie, der er endnu mere grund til at gøre alt, hvad du kan for at forhindre det. Nogle former for cancer har været forbundet med arvelighed, ifølge American Cancer Society.

Frugt og grønt

At panser din krop mod kræft, vegetabilske fødevarer er nummer et for den bedste ernæring. Vælg de dygtigste og mest farverige frugter og grøntsager til forbrug. Korsblomstrede grøntsager har mange kræft kæmper komponenter, og disse grøntsager er broccoli, kål, blomkål, grønkål og rosenkål. Spis dine grøntsager rå eller dampet for flest vitaminer. Nyd den søde smag af frugter som bær, meloner, ferskner, druer og kiwi. ACS anbefaler fem portioner frugt og grønt om dagen.

Protein

Protein er nødvendigt til regenerering af celler og optimal sundhed. Vælg nedskæringer fedtfattig af kød, uden skind kyllingebryster og spise fisk to til tre gange om ugen, som er rig på omega-3 fedtsyrer. Bage, stege eller grille dit kød. Hvis det er tilgængeligt og budgettet tillader købe hormon fri kød. Prøv nogle vegetariske protein til en forandring. Bælgplanter såsom kikærter, sorte bønner og linser er rige på protein med ingen af ​​kolesterol. Tofu er en stor erstatning for kød og en velsmagende supplement til mange røre FRJ retter.

krydderier

Ifølge Cancer Cure Foundation, hvidløg indeholder Allum forbindelser, der synes at støtte immunforsvaret. Gurkemeje, den lyse gule krydderi, der er en del af karry, bidrager til at bekæmpe kræft. For dem af jer, der elsker meget "hot" fødevarer, hot chile og jalapeno peber indeholder capsaicin, som menes at være en kræft kæmper agent. Rosemary, en meget skarp krydderi, kan også hjælpe i kampen mod kræft.

Snacks

Snack tid kommer ofte i løbet af dagen, når sulten hits. Du kan nyde nogle friske frugter, skåret op veggies med dip, eller fedtfattig ost med hele korn kiks. Har en skive fuldkornsbrød med jordnøddesmør. Fuldkorn til brød, pasta og korn bidrage til at styrke dit immunforsvar.


        

Udgiv min kommentar