Fantacine.com

Fælles fodproblemer i Primary Care

Ofte folk forsøger at diagnosticere fodproblemer selv. Men selv om der er over-the-counter retsmidler for mange af de fælles lidelser, kan en korrekt diagnose fra en praktiserende læge eller ortopæd være afgørende for at skabe passende behandling for din lidelse. De fleste almindelige fodproblemer kan diagnosticeres og behandles af en praktiserende læge og en ortopæd ekspertise typisk kun nødvendigt for specialiserede spørgsmål i foden, at en praktiserende læge ikke kan have erfaring med at gøre, såsom mund operationer.

indgroet Nails

Ifølge Cleveland Clinic, nedgroede tånegle er de mest almindelige problemer, der opstår i foden, som diagnosticeret ved praktiserende læger. Nedgroede tånegle opstår, når kanten af ​​neglen vokser tilbage ind i vævet af rillerne af sømmet. Nedgroede tånegle kan forårsage tryk, smerte, hævelse, rødme og infektion.

Årsagerne til nedgroede tånegle omfatter traumer for fødderne, (som kan være forårsaget af normal daglig aktivitet, herunder walking) fortrængning af tæer i sko, arvelighed og tilgroede tånegle, der uretmæssigt trimmes.

Nedgroede tånegle kan lægges i blød i varmt vand og forbandt til at lindre smerter. Antiseptiske cremer kan også hjælpe i deres behandling. For alvorlige nedgroede tånegle, eller i tilfælde af infektion, kan lægen udføre kirurgi for at fjerne en del af neglen og væksten plade.

mycotiske negle

Mykotiske negle vedrører tånegle, der har en svampeinfektion. Mykotiske fattes kan vises misfarvet, skørt eller tyk. Neglene kan undertiden smuldre eller adskilt fra bunden af ​​neglen. Når et søm er inficeret med en svamp, er det bedst at se en primær behandleren eller en ortopæd. Lægen kan anbefale en over-the-counter behandling, men generelt over-the-counter cremer eller salver gælder kun for et lille antal af svampeinfektioner. Orale behandlinger er generelt mere vellykket, men i alvorlige tilfælde kan være nødvendigt at udføres for at fjerne neglen og anvende en anti-svampe direkte til infektion kirurgi.

ligtorne

Ligtorne opstå, når hård hud (callus væv) hober sig op i mellem tæerne eller nær tå knoglen. Ligtorne er forårsaget af forkert montering sko eller sko, der forårsager tryk og friktion mellem tæerne. Du kan behandle ligtorne ved iblødsætning fødderne og derefter fjerne callus væv med en pimpsten; men i ekstreme tilfælde eller med vedvarende ligtorne, kan læger ordinere medicin eller udføre kirurgi for at ændre placeringen af ​​tå knogler eller fjerne en knogle til at reducere friktionen mellem tæerne.

Hård hud

En callus er en opbygning af hård hud. Calluses vises oftest på bunden af ​​foden eller mellem vægtbærende knogler i foden. De er forårsaget af en forkert vægtfordeling til et bestemt område af foden, eller af dårligt montering sko. Indledningsvist hård hud behandlet på en måde svarende til ligtorne - ved fjernelse af vævet med en pimpsten efter iblødsætning. Igen, hvis behandlinger mislykkes, kan din primære sundhedstjeneste læge eller ortopæd udføre kirurgi at fjerne eller flytte knogler.

Plantar vorter

Plantar vorter har en lignende udseende til hård hud, men de kan have en lille sort plet i midten eller små huller cirka på størrelse med en stift. Fodvorter er forårsaget af en viral infektion og kan være smertefuldt. De kan udvikle sig i grupper eller alene. en læge skal typisk afgøre, om et plaster på hård hud er en vorte eller en afstumpede. Læger kan behandle vorter ved at anvende medicin til at lindre smerten, og / eller frysning vorte med flydende nitrogen.


        

Udgiv min kommentar