Fantacine.com

Den bedste måde at Opløs plak i arterierne

Plak i arterierne, kendt som atherosklerose, der sker, når arterierne bliver fyldt med aflejringer af kalk, fedt, cellulært affald og kolesterol. Ifølge American Heart Association, atherosklerose er en langsom proces, der ofte tager år at udvikle. AHA giver tips om at reducere og i sidste ende at opløse plaque oprustning i arterierne for et sundt hjerte.

Årsager til Plaque

Opbygningen af ​​plak begynder ofte tidligt i voksenalderen, og gradvist bliver værre som en person aldre. Ifølge AHA, typiske årsager omfatter højt blodtryk, højt kolesteroltal, diabetes og rygning. En kost med højt fedtindhold, natrium og kolesterol forårsager affald og andre biprodukter, der skal deponeres på arterievæggen, hvilket medfører en begrænsning af blodgennemstrømningen.

opløsning Plaque

Mayo Clinic tilbyder forslag til livsstilsændringer, der hjælper opløse plak i arterierne. Hvis du ryger, så stop, så snart du kan. Rygning forårsager skade på arterierne ved hærdning dem. Ifølge AHA, så snart du stoppe med at ryge, du drastisk at reducere risikoen for hjerteanfald, slagtilfælde og koronararteriesygdom.
Motion er afgørende for hjertesundhed. Ved at udøve, er du pumpe blod og ilt rundt i kroppen, forbedre cirkulation og øge produktionen af ​​nye blodkar, der bevæger sig omkring områder af blokering, kendt som kollaterale kar. Mayo Clinic og AHA foreslår dyrke motion i mindst 30 til 60 minutter hver dag.
Din kost ændringer er en af ​​de bedste måder at opløse plak i arterierne. Hold dig til en kost fyldt med fuldkorn, frugt og grøntsager og fisk, der indeholder hjerte-sunde omega-3 fedtsyrer. Ideelle fisk kilder omfatter laks, sild og ørred. Fødevarer med højt fiber kan også hjælpe lavere kolesterolindholdet i blodet, i henhold til AHA. Frugt og grøntsager af enhver sort indeholder antioxidanter, vitaminer og mineraler til at styre vægten og reducere blodtrykket, som foreslået af AHA.
Begræns natrium til mindre end 2.300 mg per dag, og være meget opmærksom på mad, der indeholder skjulte natrium ligesom frosne, emballeret eller forarbejdede fødevarer. Forbruge mejeriprodukter, som enten er fedtfri eller har ikke mere end 1 procent fedt. Drik alkohol i moderate mængder, som er en drikke en dag for en kvinde og to for en mand.


        

Udgiv min kommentar