Fantacine.com

Hvad Vitaminer Bør begivet for Energi?

Hvad Vitaminer Bør begivet for Energi?


Kroppen er afhængig af forskellige typer af vitaminer og mineraler for velfungerende. Dette omfatter vitaminer, der hjælper levere energi til det menneskelige legeme. Gennem en afbalanceret kost, en person typisk er i stand til at opnå et passende niveau for disse vitaminer og mineraler. Men at opretholde en afbalanceret kost er, er en udfordrende opgave. Derfor er mange enkeltpersoner henvende sig til kosttilskud for at opretholde et passende niveau af vitaminer og mineraler, der er nødvendige for energiproduktion.

B vitaminer

B-vitaminer er vigtige i den samlede metaboliske proces. De er centrale elementer i at nedbryde kulhydrater til glukose. Nettoeffekten af ​​denne proces er at generere energi til kroppen. Den mest markante af de otte være vitaminer, der er nødvendige for oprettelsen energi er B2 (thiamin), B2 (riboflavin), B3 (niacin), pyridoxin (B6), (B9) folinsyre og (B12) cyanocobalamin

Jern

Jern er også en del af processen til frembringelse af energi i det menneskelige legeme. Jern er vigtigt i fremstilling hæmoglobin. Hæmoglobin er det element af røde blodlegemer den formidler ilt gennem kroppen, afgørende for produktion af energi. Hvis en persons jern niveauer drop, røde blodlegemer kan ikke transportere tilstrækkelig ilt i hele kroppen, hvilket resulterer i træthed.

Voksne kvinder har tendens til brug for jerntilskud mens mænd generelt indtager tilstrækkelige mængder på egen hånd og uden yderligere hjælp.

Magnesium

Magnesium er også nødvendigt for at producere energi i det menneskelige legeme. Mangnesium er involveret i produktionen af ​​den såkaldte ATP. ATP er den primære molekyle, der producerer energi i kroppen. Hvis der er en magnesiummangel i celler er de ikke i stand til at producere nødvendige energi for den korrekte funktion af det menneskelige legeme. Når dette sker en person vil opleve kronisk træthed.

Balanced Diet Versus kosttilskud

I den bedste af alle mulige verdener opnå et passende niveau for energiproducerende vitaminer og mineraler fra de fødevarer, du spiser og drikkevarer du drikker er den sundeste kurset. I sidste ende, det er den sundeste og mest hensigtsmæssige kilde til disse vitale elementer. Men i mangel af en passende afbalanceret kost - hvilket er hverdagskost - kosttilskud er et levedygtigt alternativ. Før der iværksættes udtagning af kosttilskud, overveje at konsultere med en læge eller sygeplejerske eller diætist med henblik på at fastslå, hvilke vitaminer og mineraler der mangler i din kost.

Interaktion vitamin

Når du vælger vitaminer og mineraler huske på, at disse kosttilskud interagere med hinanden. De fungerer ikke i isolation. Visse kombinationer af vitaminer og mineraler samarbejder for at styrke deres individuelle funktion. På den anden side kan tage andre kombinationer af vitaminer og mineraler faktisk skade deres individuelle effektivitet. Derfor, når du vælger vitamin-og mineraltilskud, sørge for, at du fuldt ud forstår, hvordan de vil interagere med hinanden, så du er i stand til at nyde den maksimale effekt af disse produkter.


        

Udgiv min kommentar