Fantacine.com

Naturlægemidler Løsninger til urinlækage

Urinlækage, også kendt som inkontinens, er et symptom, ikke en sygdom. Inkontinens rangerer højt på listen over ting, du kan være flov over at diskutere med din læge. Det er imidlertid let behandles med justering livsstil, sammen med naturlægemidler remedies.Sometimes kun en minimal indsats kan reducere og endda forhindre problemet med urinlækage.

Horesetail

Padderok er også kendt som flaskerenser og blev engang brugt til polsk metal og træ, fordi det er så slibende. Denne primitive plante indeholder en masse af silica, som hjælper i genopbygningen af ​​bindevæv. Hvis du oplever stress-relaterede inkontinens eller urin lækage på grund af kompromitteret muskeltonus, kan en daglig dosis på padderok sammen med Kegal øvelser forbedre muskeltonus i din urinvejene. Gør Kegal øvelser ved blot clenching og unclenching bækkenbund, der forvalter urin flow. Drik en kop padderok te dagligt, eller tage 10 til 12 dråber af sin alkohol-fri ekstrakt to gange om dagen i en måned. Lav te ved at placere en halv teskefuld tørret padderok i en kop kogende vand og stejle for 15 til 20 minutter. Strain og drikke. Denne te kan belaste fordøjelsessystemet, så tage en uge fri fra at drikke te efter den første måned. Efter uge fri, genoptage drikke te for en anden måned, og gentag processen.

Hawthorn

Tjørn anvendes primært til hjerte- og kredsløbsforstyrrelser, men det kan også hjælpe til helbredelse af muskler, ledbånd og nervevævet i urinvejene. Det fås i et ekstrakt, der har en tjære-lignende konsistens. Tag en kvart teskefuld tjørn tre gange om dagen i en til tre måneder for nødhjælp. Rør med en kop kogende vand og lad det stå i 10 minutter før drikning. Du kan fortsætte med denne dosis i et år, så tag en pause på et par weeks.You kan også tage ekstraktet lige fra skeen og købe tjørn i færdige teposer. Kig efter det i helsekostforretninger. Det er sikkert at tage på ubestemt tid.

Corn Silk og Agermåne

En behandling for urin lækage, der involverer blære irritation, majs silke og Agermåne arbejde i harmoni at lindre irritation. Te lavet af majs silke indeholder planteslim, hvilket er til gavn og beroligende til væggene i urinvejene. Kig efter Agermåne urtete eller løs, tørret Agermåne på din lokale helsekostforretning. Følg doseringsvejledningen nøje. Corn silke kan være lidt sværere at finde. Du kan blot fratage majs silke fra friske Aks, hugge det op, tør den, og gøre en te ved at blande en teskefuld majs silke med en kop kogende vand. Strain og drikke. Man kan også kombinere begge tørrede urter, ved hjælp af en teaspoon.of hver i to kopper kogende vand. Stejl natten over for en stærk klar-til-drink te om morgenen. Disse urter er sikkert at tage på ubestemt tid.

Kava Kava

Kava kava er en beroligende urt. Det har nyttige egenskaber, der hjælper dulme en irriteret blære. Som du alder, blæren har en tendens til at blive overaktiv; kava kava tællere denne handling, quieting ned og afslappende blæren ved at stoppe det presserende behov for at urninate. Til behandling urinlækage og overaktiv blære, tage 30 dråber af tinktur med en kop vand tre gange om dagen. Det er sikkert at tage i tre måneder, så tag en pause på to uger og genoptage processen.

psoralea

Tørret Psoralea frugt eller frø kan findes på nogle asiatiske markeder og naturlægemidler butikker eller helsekost butikker. Pulveriseret Psoralea er også let tilgængelige og kan anvendes til at gøre naturlægemidler sammenblandede. Følg doseringsvejledningen nøje. Frø af Psoralea anlægget er nyttige i at styrke nyrer, blære og urinveje. Psoralea er en del af nyre- og milt meridianer, når de anvendes i kinesisk urtemedicin.

Livsstil ændringer, sammen med naturlægemidler, kan lette symptomer på urin lækage. Tag hyppige badeværelse pauser, får på en regelmæssig tidsplan, og prøv Kegal øvelser til at reducere dine symptomer.


        

Udgiv min kommentar