Fantacine.com

Terapeutiske anvendelser af Sea Salt

Terapeutiske anvendelser af Sea Salt


Hippokrates opdagede de medicinske og terapeutiske egenskaber af havvand efter bemærke, at det hjalp at helbrede skader på hænderne på fiskeren. Havsalt bliver mere populær på grund af sin rapporteret terapeutiske fordele. Havsalt indeholder mere end 100 mineraler. Høje koncentrationer af magnesium findes i havsalt og magnesium er kendt for at opretholde hudens hydratisering og reducere inflammation. Havsalt kan indtages, anvendes som et organ krat og endda påført som et bad salt.

Psoriasis

Dr. J. Arndt foretaget en undersøgelse af Dead Sea Salt og dens virkninger på 50 psoriasispatienter. Patienterne blev behandlet med salt fra Det Døde Hav. Inden for den første uge, symptomerne på psoriasis var signifikant mindre. Patienterne bemærkede også lindring fra kløe. Mere end 50 procent af patienterne i undersøgelsen blev fuldstændig helbredt, og 22 procent viste signifikante forbedringer. Psoriasis syge har været kendt for at rejse til Det Døde Hav for at samle nogle af salt for sig selv.

reumatologiske betingelser

Patienter med leddegigt, psoriasisgigt og slidgigt finde lindring i havet salte som mineralerne stimulere blodcirkulationen. De mineraler i havsalt absorberes når iblødsætning i dem under et bad. Dr. I Machtey foretaget en undersøgelse af patienter, der lider af slidgigt og tendinitis. Patienterne blev behandlet med bade, der indeholdt kontrollerede mængder af havsalt. Ved afslutningen af ​​undersøgelsen, 80 procent af patienterne havde færre smerter, 70 procent rapporterede forbedret mobilitet og 60 procent var i stand til at reducere mængden af ​​smertestillende de traf.

Vægttab, hårvækst og koncentrationsniveauer

I en undersøgelse foretaget af Inter-universitetet i Graz, Østrig, blev patienterne forpligtet til at drikke FIJI vand og Original Himalaya Krystal Salt. Positive ændringer i luftvejene, kredsløbssygdomme, orgel og nervesystemets funktioner blev registreret. Søvnkvalitet forbedret, sammen med energi og koncentrationsniveauer. Der var også mærkbar hår og negle vækst blandt patienter.


        

Udgiv min kommentar