Fantacine.com

Bioidentical hormonbehandling efter overgangsalderen

Under menopausen en kvindes æggestokke stoppe produktionen af ​​hormonet østrogen. Det er manglen på østrogen i hendes krop, der forårsager symptomerne på overgangsalderen: hedeture, nattesved og vaginal tørhed er den mest almindelige.

I 1940'erne, forskere udviklet østrogen udskiftning produkter, der blev udråbt som universalmiddel for symptomer på overgangsalderen. Årtier senere er vi stadig lære om farerne ved HRT, og kvinder søger sikrere metoder til at håndtere alt, overgangsalderen bringer.

Traditionel Hormone Replacement Therapy

I 1941 udviklede forskere, og Food and Drug Administration godkendt, østrogen produkter til at erstatte de hormoner, som kvinder mister i overgangsalderen. Det var først i 1960'erne, dog, at emnet for overgangsalderen blev mere åben og farmaceutiske virksomheder skabte vognen, at næsten hver læge i verden ville hoppe på.

I 1970'erne blev østrogen erstatning terapier knyttet til en stigning i livmoderkræft. Andre undersøgelser har vist, at, når de kombineres med progestin, syntetisk estrogen havde faktisk gavnlige aspekter. Tyve år senere blev Kvindernes Health Initiative dannet og sigtet for forskning af Hormone Replacement Therapy, eller HRT. I 2002 viste forskning en stigning i hjerteanfald, slagtilfælde og brystkræft hos kvinder, som tog HRT. Straks, forskning stoppet og kvinder over hele verden stoppet med at tage deres hormon medicin.

Siden den tid, bliver kvinder naturligt forvirret, hvor de skal henvende til lindring for deres menopausale symptomer. Nogle kvinder har valgt at gøre noget og bare leve med hedeture og andre symptomer. Andre har besluttet at prøve en mere naturlig tilgang: bioidentical hormonbehandling.

Hvad er Bioidentical Hormoner?

Bioidentical hormoner er plante-afledte stoffer, som er identiske i den kemiske struktur til kroppens naturlige østrogen. Estraderm, Alora, Estrace og Androgel er et par af de bioidentical hormoner til rådighed. Disse produkter er FDA godkendt og reguleret.

Bioidentical hormonbehandling terapi

Bioidentical hormonbehandling, eller BHRT, har det samme mål som traditionelle HRT: at lindre symptomerne på overgangsalderen. Forskellen mellem de to er, at i BHRT, hormonerne specialfremstillet forværres for hver kvinde med et magistrelapoteket, ved instruktion af en læge.

Modstandere til BHRT

BHRT er kommet under kontrol af flere grunde. Selvom de hormoner, der anvendes i disse behandlinger er FDA-godkendt, den sammensatte formler er ikke. Ifølge Dr. Mary Gallenberg på Mayo Clinic, fordi bioidentical forbindelser ikke har været igennem den strenge godkendelsesprocessen af ​​FDA, de er ikke blevet testet for renhed, styrke eller sikkerhed. Hun bekymrer også om muligheden for produkternes bliver forurenet.

Forskere har udarbejdet sammenlignelige data mellem traditionelle HRT og BHRT produkter. Nogle af resultaterne viser, at de traditionelle hormon medicin (Premarin og Prempro) kan resultere i en lavere chance for brystkræft end østradiol, et bioidentical hormon.

I en anden undersøgelse i Europa, har forskere konstateret, at der er en ubetydelig variation i risikoen for brystkræft blandt kvinder, der tager enten form for hormonbehandling. De har foreslået at alle østrogener øger risikoen for brystkræft.

Fortalere for BHRT

Fortalere for BHRT påpeger, at eftersom bioidentical hormoner er identiske med dem, der har været til stede i vores krop i 50 millioner år, har de bevist sikker. Nogle hævder, at farmaceutiske virksomheder er bag bestræbelserne på at afskedige bioidentical hormoner som blot endnu lune, farlige og uprøvede. Traditionel HRT har betydet store penge til den farmaceutiske industri, penge, som de ikke er ved at slippe uden kamp.

I februar 2009, Dr. Kent Holtorf, en berømt endokrinolog og en ekspert i hormonbehandling, fremlagde resultaterne af en undersøgelse, der viste bioidentical hormoner er forbundet med reducerede helbredsrisici i forhold til deres syntetiske modparter. Resultaterne af hans forskning er offentliggjort i Post Graduate Medical Journal.


        

Udgiv min kommentar