Fantacine.com

Inversion Table for iskiassmerter

Inversion Table for iskiassmerter


Ischiadicus smerte kan vende din verden på hovedet med milde til svære symptomer. Det er forårsaget af impingement af iskiasnerven. En teknik til at reducere smerter fra denne nerve kompression er inversion. Ved hjælp af en inversion bordet er den sikreste måde at vende tyngdekraften på hovedet.

iskiassmerter

Iskiasnerven, der løber fra den nedre tilbage til den bageste knæ er tyk og lang. Det kan blive let irriteret fra flere forhold. Piriformissyndrom er, når den dybe balder muskel gnider mod eller begrænser iskiasnerven. Iskias er en anden tilstand, hvor smerte ofte løber ned på bagsiden af ​​benet.

inversion Therapy

Inversion terapi eller er på hovedet (vinklen på inversion bør være omkring 30 grader fra gulvet) kan lindre ischiadicus symptomer. Denne metode forlænger rygsøjlen og skaber mere plads mellem ryghvirvler. Det virker som spinal trækkraft og lindrer nerve pres, efter spineuniverse.com. Du kan bruge tabeller, tyngdekraft støvler, gynger og visse yogastillinger at invertere.

inversion Table

Ifølge Dr. Rob Gottesman, ved anvendelse af en inversion bordet er sikrest fordi der ikke er nogen snoning af rygsøjlen, som kan forekomme med andre enheder. Men vær sikker på, at du nemt kan betjene bordet, og at det er holdbart. Dr. Gottesman også anført, at man ikke behøver at være fuldt på hovedet (30 grader fra gulvet er nok) til at modtage en ydelse til komprimerede nerver som ischiadicus smerte.

Inversion Table og iskiassmerter

Ved at bruge 2 til 5 minutter (2 til 3 gange om dagen) på en inversion bordet, kan du tillade iskiasnerven at være fri for kompression. Stramme musklerne omkring iskiasnerven kan slappe af. Dette vil genoprette nerve funktion, forbedre ledbånd mobilitet og lindre smerter.

Kontraindikationer

At være inverteret er ikke for alle. De, der har lidt et slagtilfælde, har haft rygkirurgi, har grøn stær, forhøjet blodtryk, hjertesygdomme, eller er gravid bør undgå inversion helt. Check med din læge først.


        

Udgiv min kommentar