Fantacine.com

Bruger til False Unicorn

Bruger til False Unicorn


Falsk enhjørning, eller Chamaelirium, er en flerårig urt findes inden det østlige USA. Chamaelirium er en del af giftlilje-familien familien. Falsk enhjørning rod blev brugt af indianerne til medicinske formål. Roden af ​​planten anvendes til behandling af problemer med det reproduktive system og fordøjelsessystemet. Lidt videnskabelig forskning er blevet gjort om virkningerne af falske enhjørning, men det er stadig bruges af udøvere af alternativ medicin.

Botany og Kemi

Falsk enhjørning er en lilje-typen plante hjemmehørende i det østlige USA. De enkelte planter generelt vokser mellem 12 og 40 inches høj. Det anses for en truet art, og høstes i september, efter at planterne har blomstret. Falsk enhjørning indeholder steroide saponiner, helonin, calciumoxalat, stivelse og gratis diosgenin. Roden og tørrede jordstængler er de dele, der anvendes til medicinske formål.

reproduktive system

Falsk enhjørning anvendes primært til behandling af det reproduktive system. De steroide saponiner indeholdt faktisk forløbere for østrogen. Selvom det ikke er videnskabeligt bevist, er saponinerne menes at behandle en bred vifte af utertine problemer. Traditionelt er falsk enhjørning taget at udjævne uregelmæssig menstruation og lindre menopausale symptomer. False Unicorn anvendes også til behandling af barnløshed og som et antiemetikum fra sygdom forårsaget af graviditet. Kombineret med Echinacea, er falsk enhjørning siges at være særligt effektive til behandling af kroniske underlivssmerter inflammation.

Digestive Problemer

Falsk enhjørning bruges til at lindre fordøjelsesproblemer, selvom der ikke har været nogen videnskabelig forskning forbinder falsk enhjørning og fordøjelsessystemet. Regelmæssig indtagelse af roden siges at regulere fordøjelsessystemet og minimere irritable tarm. Falsk enhjørning er også et diuretikum, og det administreres at reducere væskeophobning. Roden menes også at indeholde egenskaber, der behandler og udvise indvoldsorm.

venerisk sygdom

False Unicorn er implementeret som en behandling for gonorré. Roden af ​​planten er finthakket og kogt. Roden er anspændt og det afkølede vand anvendes som både en vask og en vaginal douche at lindre symptomerne. Effektiviteten af ​​falske enhjørning som gonoré behandling er ikke blevet videnskabeligt undersøgt.

Behandling og sikkerhed

Traditionelt er falsk enhjørning tages i 2- til 3-grams doser op til tre gange om dagen. Roden er enten kogt og indtages som en te eller ekstraktet udtages i tinktur-formular. Falsk enhjørning betragtes som farlig at bruge, mens gravid, da det kan medføre uteruskontraktioner eller en abort. En overdosis af falske enhjørning kan forårsage alvorlig opkastning og sygdom. Ingen undersøgelser er blevet udført om virkningerne af falske enhjørning på børn eller dem amning.


        

Udgiv min kommentar