Fantacine.com

Hvordan man styrer dine vibrationer

Hvordan man styrer dine vibrationer


Bevidst kontrollere din kropslige vibrationer menes at være en effektiv måde at formidle subtile energioverførsel og fornyelse, som kan være en katalysator for fysisk og følelsesmæssig helbredelse. Fremkomsten af ​​nye love i fysik, der understøtter teorier om vibrations medicin har ført til teknikker som polaritet og shiatsu massage, baseret på at forbedre vibrationelle frekvenser, bliver mere almindelige. Styring ens egne vibrationer kan opnås ved at praktisere selvadministrerede vibrationelle healing teknikker, ligesom der er baseret på det chakra-systemet. Andre selvreflekterende praksis menes at hæve vibrationer, som er ved at opstå hjerne bølge medrivning teknologi.

Instruktioner

En center dig selv og forsøge at slappe af dit sind og krop. Begynd med at trække vejret dybt; tilstrækkelig levering ilt til vitale organer vil begynde at hæve din vibration til et behageligt, afslappet niveau. På dette tidspunkt, anbefaler nogle forskere tilføjer musikalske akkompagnement, der vil bidrage til at medrive hjernebølger til at blive mere afslappet og modtagelig. Musik, der har binaural beats tilskynder hjernebølger at udjævne i theta hjerne bølge rækkevidde, som er forbundet med meditative og hypnotiske tilstande.

2 Vær opmærksom på energien rejser i hele kroppen. Mange mennesker begynder at føle deres energiske vibrationer i hånden. Bevidstheden er ofte beskrevet som at føle sig som elektrostatisk energi eller stammer varme. Energien kan også ofte føles som det udstråler gennem chakra-systemet, der forårsager forskellige chakra til at rotere og vibrere karakteristisk. Hvis et chakra er delvist blokeret, kan dens vibration føle anderledes, næsten stillestående.

3 Fokus på vejrtrækning i din chakra systemet. Subtle energi menes at blive gennemført på åndedrættet. Som du indånder, forestiller en sprød, beroligende strøm af energi, der kommer ind og dispergering i din krop. Visualiser dine chakraer bliver energi og føle din samlede vibration stiger.

4 Medbring din vibrationelle energi ned ved grundstødning dig selv. Nogle gange kan opretholde en høj vibration være distraherende under hverdagens interaktioner og aktiviteter. Hvis du finder dig selv vibrerende for hurtigt, tage en dyb indånding og forestil dig energi, der kommer ind i dine fødder fra dybt i jorden. Prøv at mærke virkningerne af tyngdekraften på dine organer og ekstremiteter. Fortsæt vejrtrækning indtil en sænket samlet vibration opnås.

5 Kast dig ud i positiv selv-snak hele dagen. Positive bekræftelser om ting som karriere, parforhold og personlig åndelig bevidsthed kan hjælpe med at holde din krop vibrationer højt, selv på tidspunkter, hvor meditation er vanskelig. Opretholde en dialog med dig selv, der anerkender dine svagheder med en blid stemme og stemme opmuntring, når noget positivt viser sig.


        

Udgiv min kommentar