Fantacine.com

Hvad er Bio Medical Waste?

Hvad er Bio Medical Waste?


Biomedicinsk affald består af brugte medicinske forsyninger, der potentielt kan indeholde sygdom. Det omfatter affald fra laboratorier, ligesom levende vacciner, væv, knogle og blodprøver, kropsvæsker eller affald fra mennesker eller dyr, og alt skarp, der er blevet brugt til at bryde huden eller skrabe hudceller, plus ting som engangs hospital kjoler, latex handsker, katetre og sårbandager. Kort sagt, noget, der kunne have været udsat for de prøver, kropsvæsker eller affald af en person eller et dyr, der kan være syge.

faglige miljøer

Medicinske faciliteter, herunder læge kontorer, hospitaler, klinikker og mobile udrykningskøretøjer generere en masse biomedicinsk affald. Så gør laboratorier, veterinære kontorer, lighuse, tatovering malkestalde og enhver anden form for anlæg, der beskæftiger sig med væv, knogle eller blod. Da biomedicinsk affald betragtes som farligt materiale, skal folk anklaget for håndtering og bortskaffelse nøje følger en stiv sæt procedurer for at beskytte både den offentlige og medicinske og tekniske medarbejdere.

I Hjem

Biomedicinsk affald er også almindeligt i hjemmet, især for mennesker, der regelmæssigt giver sig injektioner, ligesom diabetikere, eller folk, der skal ændre sårbandager. Det er vigtigt at kende reglerne for opbevaring og bortskaffelse af biomedicinsk affald, fordi de samme love binder alle. Band-aids eller andre små bandager anses ikke for biomedicinsk affald og kan smides væk.

Faren

Faren for uhensigtsmæssig bortskaffelse af biomedicinsk affald er, at en anden kan komme til skade eller udsættes for sygdom, eller kunne stjæle nåle til uhygiejniske genbrug. Diabetes, for eksempel, er ikke at fange, men snuppe en pose, som indeholder en nål kunne nemt skade en indsamler. Selv hvis skaden er mindre, kan den tilskadekomne føler behov for at blive testet gentagne gange for AIDS og kan blive tvunget til at leve med frygten for AIDS i de kommende år. En nål kastede skødesløst ind med husholdningsaffald kunne også blive udsat for salmonella eller en anden potentiel fare i skraldespanden, så du ansvarlig for en større resultat efter selv en mindre sår.

En anden potentiel scenarie er, at brugte nåle i din skraldespand kunne ende i hænderne på junkier hensigtserklæring om at genbruge dem til at injicere narkotika.

Opbevaring

Sharps (f.eks nåle eller lancetter) skal holdes i en lækage-bevis, punkterfri og break-resistent beholder. Beholderen skal være tydeligt mærket med en stram låg. Biomedicinske affald bør aldrig kombineres med andre husholdningsaffald eller opbevares inden for børns rækkevidde. Biomedicinsk affald, indsamlet i røde plastikposer, skal opbevares og transporteres i en container af stift som en tromme eller en bin.

Bortskaffelse

De fleste samfund har officielle bortskaffelse protokoller og drop-off steder. Spørg din lokale sundhedsmyndigheder for at lære de bedste metoder til bortskaffelse i dit samfund. Desuden kan biomedicinske affald blive sendt i forudsat containere til tjenester som mailyoursharps.com for et rimeligt gebyr.


        

Udgiv min kommentar