Fantacine.com

Stoffer, der forårsager hårtab hos kvinder

Hårtab kan være ødelæggende for en mand, men det kan være absolut sjæl-knusning for en kvinde. Efter alt, har samfundet accepteret den skaldede, men forventes fortsat kvinder at have tyk, fuld hår, godt ind i de sene stadier af deres liv. Desværre, som vi alder, er vi tilbøjelige til at kræve mere medicin for at hjælpe med at holde os sunde. Nogle af dem kan skabe negative bivirkninger, herunder hårtab. Her er nogle af de mere populære medicin, der ifølge den amerikanske Hårtab Association, har været forbundet med hårtab hos kvinder.

Synthroid

Synthroid er en af ​​de mest almindeligt anvendte lægemidler ved kvinder i dag. Det kommer under et par forskellige navne, herunder levothyroxin, Levoxyl, og Levothroid. Hvis din skjoldbruskkirtel ikke producerer nok hormoner, også kendt som hypothyroidisme, kan Synthroid bruges til at erstatte dem for at holde din krop i balance. Andre bivirkninger af Synthroid omfatter hovedpine, søvnløshed eller vægtændringer.

Lopid

Lopid anvendes til behandling af forhøjet kolesterol. Det er normalt ordineres sammen med streng diæt og motion. Det meste af tiden, er det ikke anbefales til en patient, indtil andre muligheder allerede er udtømt. Alligevel er det stadig temmelig almindeligt udleveres på apoteker i hele landet. Ud over at forårsage hårtab hos kvinder, har Lopid også været kendt for at forårsage forstoppelse, diarré, træthed, kvalme og svimmelhed.

lopressor

Lopressor, eller Metoprolol, anvendes til behandling af brystsmerter, højt blodtryk, eller endda som en forebyggende foranstaltning for et hjerteanfald. Men desværre kan det også forårsage hårtab hos kvinder, ifølge den amerikanske Hårtab Association. Lopressor er i et lægemiddel kategori kaldet betablokkere. Andre betablokkere, der er blevet knyttet til hårtab hos kvinder omfatter Propranolol (Inderal), Corgard (nadolol), og Tenormin (atenolol). Spørg din læge om mulig bivirkning af hårtab, hvis han / hun ordinerer en betablokker til dig. Selvom du måske nødt til at tage beta-blokker alligevel, kan der være en mulighed for at hjælpe med at behandle eller forebygge bivirkning af hårtab.

Antidepressiva

Desværre har antidepressiva blevet forbundet med hårtab hos kvinder. Den gode nyhed er imidlertid, at det har en tendens til at være en sjælden bivirkning. Antidepressiva herunder Prozac, Paxil, Zoloft og Elavin er blandt de mere populære lægemidler, der er blevet kendt for at forårsage hårtab hos kvinder. Men igen, hvis din læge mener, at fordelene ved et antidepressivt opvejer bivirkninger, er det bedst at lytte. Hvis du oplever den bivirkning af hårtab, mens du tager et antidepressivt middel, tale med din læge om behandlingsmuligheder. Du må ikke afbryde din medicin uden at konsultere en læge.

Steroider og hormoner

Ja, prævention er et hormon, og det har været forbundet med at forårsage hårtab hos kvinder. Men næsten alle steroider, testosteron, eller hormonal terapi har været forbundet i en eller anden måde at forårsage hårtab hos både mænd og kvinder. Den gode nyhed er, at der er masser af forskellige medfødte kontroller at vælge imellem, og endda forskellige metoder (p-piller, NuvaRing, Ortho Evra), så hvis du begynder at opleve hårtab, mens du tager hormoner eller prævention, så spørg din læge om eventuelt at skifte til et andet mærke.


        

Udgiv min kommentar