Fantacine.com

Selen & hårtab

Selen & hårtab


Et mineral, der er nødvendig af kroppen til at holde sig sund, kan selen have skadelige virkninger, hvis for lidt eller et overskud findes i kroppen. Tager mere end 1 m af en nonprescription selen supplement hver dag kan have skadelige virkninger, herunder hårtab.

Selen

Selen, et mineral, der fungerer som en antioxidant, der er nødvendige for korrekt immun- og hjertefunktioner. En antioxidant mikronæringsstof, det beskytter cellemembraner ved at arbejde med E-vitamin i kroppen. Der er behov for Selen kun i meget små mængder, og hjælper med at bevare væv elasticitet.

Selen Toksicitet

For meget selen fører til selenosis forgiftning. Langvarig eksponering for høje niveauer af selen i fødevarer og vand resulterer i flere dermatologiske problemer, herunder reversibel skaldethed. Diagnosticering selenosis er baseret på symptomer, særlig hurtig hårtab.

Mangel

Da selen ind i fødecyklus via planter gennem jorden, det er godt at bo et sted med højt indhold af selen eller spise mad fra disse områder. Nogle lande, såsom New Zealand, Finland og nogle områder i Kina mangelfulde i selen udvikle virussygdomme som et resultat, ifølge Merck online medicinsk bibliotek.

Skjoldbruskkirtel

Selen er også nødvendigt for skjoldbruskkirtlen kan fungere normalt. Hvis skjoldbruskkirtlen er overaktiv eller underaktiv, kan alopeci hårtab resultere ifølge Merck.

Behandling

Behandling for selen forgiftning indebærer reduktion consumption.Treatment med en selen supplement kan resultere i en fuldstændig helbredelse for dem med mineralmangel.


        

Udgiv min kommentar