Fantacine.com

Hvad er årsagerne til Sugar Count Går Op i en Diabetic?

Ifølge National Diabetes Information Clearinghouse hjemmeside, diabetes er en af ​​de førende årsager til død og invaliditet for amerikanere. Højt blodsukker er et symptom på diabetes. Hvis venstre ubehandlet kan det føre til medicinske komplikationer såsom hjerteanfald og slagtilfælde.

typer

De to mest almindelige former for diabetes er type 1 og type 2. Type 1 ofte påvirker de yngre end 20 år. Det udvikler når bugspytkirtlen ødelægger insulinproducerende celler. De fleste diabetikere har type 2, og det er generelt et resultat af mangel på motion og dårlig kost. Højt blodsukker er et symptom på begge typer af diabetes.

Fakta

Insulin er nødvendig, således glukose (sukker) i blodet kan indtaste kroppens celler og anvendes til energi. Hvis en person har diabetes, sukker forbliver i hendes blod stedet for at gå til cellerne. Denne tilstand kaldes hyperglykæmi, eller højt blodsukker. Med type 1 diabetes blodsukker stiger, fordi kroppen ikke producerer tilstrækkeligt insulin. Med type 2-diabetes producerer kroppen insulin, men bruger det forkert.

Overvejelser

Yderligere faktorer også forårsage blodsukkeret til at stige. Mennesker med type 1-diabetes kan opleve højt blodsukker, hvis de ikke tager nok insulin. Undlade at udøve eller overspisning kan forårsage en blodsukker spike for mennesker med type 2-diabetes. Stress og sygdom kan også forårsage blodsukkeret til at stige.

Tidsramme

Pre-diabetes: en person har højere end normale blodsukkerniveauer, men har ikke udviklet sygdommen. Hvis dette trin er fanget hurtigt nok, er det muligt at holde sygdommen bliver altfavnende diabetes.

Advarsel

Diabetikere skal hele tiden overvåge deres blodsukker. Tegn på, at blodsukkeret er for høje omfatter hyppig vandladning, træthed, overdreven tørst og uforklarligt vægttab.


        

Udgiv min kommentar