Fantacine.com

Allergisk Reaktion på fiskeolie

Fiskeoliekapsler ofte er ordineret til mennesker, der ønsker at sænke deres triglycerid i blodet og imødegå virkningerne af andre medicinske tilstande. Selv om denne behandling kan være effektiv, er det ikke for alle. Nogle mennesker kan ikke tåle fiskeolie og skal undgå brugen.

allergier

Fisk allergi er en af ​​de mest almindelige allergier hos voksne. Hvis du er allergisk over for fisk, ikke tager fiskeolie.

Symptomer

Symptomer på en allergisk reaktion på fiskeolie omfatter åndedrætsbesvær, nældefeber eller hævelse af ansigt, tunge, læber eller hals. Hududslæt forekommer i sjældne tilfælde.

Krydsreaktivitet

Hvis du er allergisk over for visse fødevarer, kan andre fødevarer udløse samme allergiske reaktion, ifølge National Institute of Allergy og smitsomme sygdomme (niaD). Dette er kendt som krydsreaktivitet. Rådfør dig med en læge for at finde ud af, om fiskeolie kan være en udløsende faktor for dig.

Behandling

Hvis du har en allergisk reaktion på fiskeolie, søge lægehjælp. Anafylaktiske reaktioner kan være dødelig i mennesker med alvorlige fødevareallergi, ifølge niaD.

Bivirkninger

Bivirkninger af fiskeolie omfatter maveproblemer, diarré, fordøjelsesbesvær, oppustethed og mavesmerter, ifølge National Institutes of Health.


        

Udgiv min kommentar