Fantacine.com

Fungal lungeinfektioner

Fungal lungeinfektioner


Lungeinfektioner kan være forårsaget af flere ting, såsom vira, bakterier eller svampe. Der findes forskellige typer af lungeinfektioner, der er forårsaget af svampe, herunder coccidioimycosis, histoplasmose og lungebetændelse.

typer

Coccidioimycosis og histoplasmose er infektioner forårsaget af vejrtrækning i sporer af deres respektive svampe, Coccidioides immitis og Histoplasma capsulatum. Den første svamp findes typisk i det sydvestlige USA, Mellemamerika og Sydamerika, og den anden er mere almindelig i det centrale og østlige USA.

Symptomer

Coccidioimycosis, histoplasmose og lungebetændelse har lignende symptomer, herunder hoste, feber, brystsmerter og ledsmerter.

Diagnose

Der er flere tests, der anvendes til at kontrollere for fungale lungeinfektioner. Bryst x-stråler, blodprøver, urinprøver og sputum (spytte) prøvninger gør læger til at kigge efter svampen forårsager lunge-infektion. En læge vil også lytte til lungerne med et stetoskop for at høre, hvor godt de fungerer.

Mild Behandling

Coccidioimycosis og milde tilfælde af histoplasmose normalt ikke kræver behandling. En læge kan anbefale medicin til behandling af symptomer som hoste og feber. Masser af resten er standard behandling for svampeinfektioner lungeinfektioner.

Svær Behandling

Operation for at fjerne beskadigede dele af lungen kan være påkrævet for mere alvorlige tilfælde af coccidioimycosis mens alvorlig histoplasmose kan medføre anti-svampe medicin.


        

Udgiv min kommentar