Fantacine.com

Sådan bruges Climara

Læger ordinere Climara, et østrogen plaster båret på huden, til behandling af symptomer på overgangsalder, uregelmæssig vaginal blødning og infertilitet. Plasteret afgiver en gradvis, konstant mængde østrogen gennem huden til blodbanen.

Instruktioner

1 Vælg et område af huden for at sætte Climara plasteret på. Det bør være placeret et sted mellem navlen og balder. Underlivet, balder og lænd er gode steder områder at anvende plasteret.

2 Rens huden før påføring af plasteret. Brug vand og sæbe eller isopropylalkohol.

3 Påfør plasteret. Peel plastfolien fra bagsiden af ​​plasteret for at blotlægge klæbemidlet. Tryk plasteret på ren, tør hud med den klæbende side nedad. Lægge pres på plasteret med håndfladen i 10 sekunder for at sikre, at det holder på plads.

4 Fjern Climara patch fra din hud efter 7 dage. Fold plasteret i halve, klæbende sider sammen. Kassér brugte plaster i en sikker skraldespand, så et lille barn eller et dyr ikke kan komme til det.

5 Anvend en ny Climara lappe hver 7 dage, efter du har fjernet den gamle. For at reducere muligheden for hudirritation, anvende plasteret på et nyt hudområde hver gang.

TIPS

  • Hvis Climara plasteret falder af, genanvende den til et nyt område af huden. Hvis plasteret ikke sætter sig fast, sætte et nyt plaster. Bivirkninger forbundet med brug af Climara patch omfatter hårtab, brystsmerter, kvalme, vaginal spotting, mavekramper og hovedpine.
  • Du må ikke anvende Climara patch til brysterne. Må ikke bære mere end én Climara plaster ad gangen. Østrogen udskiftning er ikke rigtigt for hver kvinde. Kun din læge kan hjælpe dig med at afgøre, om østrogen udskiftning, eller Climara, er passende for dig. Climara og andre østrogen medicin kan øge en kvindes chancer for at udvikle visse kræftformer og hjertesygdomme. I sjældne tilfælde kan anvendelse af østrogen forårsage brystkræft, livmoderkræft, ovariecancer, blodpropper, hjerteanfald, slagtilfælde, demens og galdeblæren. Kontakt din læge, hvis du oplever vaginal blødning, svær hovedpine, smerter i benene, brystsmerter, åndedrætsbesvær, problemer med tale, problemer med synet, svimmelhed eller opkastning.

        

Udgiv min kommentar