Fantacine.com

Sådan vide, når du kan udelukke Kawasaki Disease

Kawasakis sygdom, en sjælden børns sygdom, kaldes undertiden mucocutanaeus lymfeknude-syndrom. Mens ingen ved, hvad der forårsager Kawasaki sygdom, behøver lægerne vide, at sygdommen forstørrer blodkarrene i hele et barns krop; på grund af dette, kan Kawasakis sygdom føre til erhvervet hjertesygdom i nogle tilfælde. Det er vigtigt at vide, hvis dit barn har denne sygdom eller ikke, så du kan bestemme et behandlingsforløb.

Instruktioner

1 Undersøg, om dit barn har alle de Kawasaki sygdom symptomer. Kawasaki sygdom viser sig gennem en feber, der varer mindst fem dage røde øjne, krop udslæt, hævede lymfeknuder i nakken og hævede, røde læber, tunge, hænder og fødder. Hvis dit barn har færre end fire af disse symptomer, og har ikke haft en høj, langvarig feber, chancerne er, at han ikke har Kawasakis sygdom.

2 Hvis dit barn er ældre end 5 år, er der en meget mindre chance for han eller hun nogensinde har Kawasakis sygdom, i henhold til Kawasaki Disease Foundation, mens siger 80 procent af Kawasaki ofre sygdom er børn under 5. Men der har været sjældne forekomster af Kawasaki sygdom hos ældre børn og teenagere, ifølge instituttet.

3 Hvis dit barn er en pige, der er en noget mindre chance for hendes have Kawasaki sygdom. Det er mere almindeligt hos drenge end piger, med mindst 60 procent af børn ramt af denne sygdom, der drenge, ifølge Kawasaki Disease Foundation.


        

Udgiv min kommentar