Fantacine.com

Hvordan at undgå problemer med bygningsfejl og linser

Hvordan at undgå problemer med bygningsfejl og linser


Astigmatisme er en fælles vision lidelse, som kan resultere i sløret syn, hvis venstre ubehandlet. Denne vision lidelse opstår, når hornhinden er ikke en perfekt kugle. En astigmatisk hornhinde er ofte beskrevet som værende mere "fodbold formet" eller "æg formet" end runde. Som en konsekvens af denne ufuldkommenhed billedet projiceret på nethinden er forvrænget. Bygningsfejl er diagnosticeret under en rutinemæssig øjenundersøgelse. Korrigerende brilleglas eller kontaktlinser til bygningsfejl (toriske kontaktlinser) er en effektiv behandling for det store flertal af personer med bygningsfejl. Forebyggelse problemer med dine linser, når du har bygningsfejl kan gøres med hjælp fra din optiker udbyder. Disse fagfolk og nedenstående trin kan gå dig gennem at vælge stel og linser, der passer til din bygningsfejl korrektion.

Instruktioner

Vælg din Briller Frames og objektiver

1 Anskaf en aktuel vision eksamen fra en autoriseret optiker. Ved slutningen af ​​din undersøgelse, bede om en kopi af din recept skriftligt.

2 Diskuter din recept med din optiker. Nogle bygningsfejl korrektioner ikke kræver særlig håndtering. Din optiker bør være i stand til at afgøre, om du måske har et problem med dine briller som følge af din bygningsfejl. Generelt bør enhver bygningsfejl korrektion numerisk højere end en cylinder 1,50 eller -2,50 fortjener særlig overvejelse af dine linser og rammer.

3 Vælg den mindste ramme muligt, passer komfortabelt. Dine øjne skal være centreret i midten af ​​rammen, og siderne af rammen skal røre dit tempel let. Undgå overdimensionerede linser eller rammer, der wrap, da disse vil fremkalde forvrængning i periferien af ​​linsen.

4 Vælg hi-indeks plast, Trivex eller plastik linser. Hvis du har bekymringer om tilpasning til dine nye objektiver, ikke køber polycarbonat linser, en populær letvægts mulighed. Selvom slagfast og relativt billig, polycarbonat linser har det højeste beløb af medfødte forvrængning, der kan gøre at tilpasse sig din nye recept vanskeligere. Husk polycarbonat eller Trivex linser er nødvendige for sikkerhedsbriller og er stærkt anbefales til sports briller og små børn.

5 Spørg din optiker til nøje matche dine målinger til dine gamle briller, hvis de er tilgængelige. Hvis der ikke tidligere briller er til rådighed, bede om, at disse målinger tages to gange for at sikre nøjagtighed. De mest almindelige målinger, som kræves for en recept er PD, eller pupil afstand og OC, eller optiske midtpunkt. Har dit øje behandleren skrive disse målinger på din kopi af recepten, så du kan henvise til dem for fremtidige recepter.

Bær dit Nye Briller

6 Bær din nye recept første ting om morgenen. Din første dag af slid skal altid begynde, når du først vågner op, før du bruger andre korrigerende linser eller kontakter. Dette reducerer øjet og muskeltræthed og letter overgangen til den nye recept. Hvis du er en regelmæssig kontaktlinse bæreren, planlægge en dag med at bære bare dine briller for at afgøre, om din nye recept og stel er komfortable.

7 Brug dine briller i flere dage (mindst tre til fire), før han vendte tilbage til din monokel udbyder for justeringer. Hvis der efter tre til fire dage, din vision synes sløret, vende tilbage til det sted, du har købt dine briller fra.

8 Bring dine gamle briller med dig, hvis vende tilbage til en justering. Ofte små justeringer af din ramme kan foretages som påvirker den måde din recept føles. Disse justeringer er bedst foretaget af den enkelte gør dine briller og når det er muligt, de skal forsøge at matche anfald af dine nye rammer til tilpasningen af ​​dine gamle rammer. Vær sikker på at bringe den originale kopi af din skriftlige recept, så din monokel udbyder kan kontrollere, at de nye briller blev foretaget i henhold til den skriftlige recept.

9 Bære dine justerede briller i yderligere tre til fire dage efter eventuelle justeringer. Hvis der efter dette tidspunkt indramme dit syn stadig synes sløret tilbagevenden til din ordinerende Øjenlæge eller Optiker at få din vision re-evalueres. Sørg for at bringe dine nye og gamle briller med til yderligere vurdering. Retur til § 1 Trin 2, hvis nødvendigt.

TIPS

  • Hold regnskab med dine tidligere recepter på fil derhjemme.
  • Hvis du har brug dine briller at være re-made eller din recept skal omskrevet bede din eyecare professionel til at skrive ned præcis hvad der blev ændret, så du kan give disse oplysninger, når at få din næste recept.
  • Aldrig skifte mellem to forskellige par briller under forsøget på at tilpasse sig en ny recept. Dette kan stamme og træthed dine øjne og vil gøre at tilpasse sig en ny recept vanskeligere.
  • Brug aldrig andres recept briller eller kontaktlinser.

        

Udgiv min kommentar